Neler Yeni

Oyun, yayın odaklı bir pc düşündüm sipariş vermeden sizden görüş almak istedim.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
güzel sistem

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
gamepower James Donkey hakkında bir yorum yapamıcam
onun haricinde iyi

Ironside

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Enes Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence ekran kartını rtx al
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sistem nice
Siz ne tavsiye edersiniz rtx modellerinde ben bu konularda pek bir bilgim yok

gamepower James Donkey hakkında bir yorum yapamıcam
onun haricinde iyi
James Donkey fiyat konusunda tercih ettim Gamepower ise tavsiye üzerine seçtim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Siz ne tavsiye edersiniz rtx modellerinde ben bu konularda pek bir bilgim yok

James Donkey fiyat konusunda tercih ettim Gamepower ise tavsiye üzerine seçtim
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...rog-strix-rtx2060s-a8g-gaming-p-HBV00000LLORW üstüne bi 600 tl daha eklersen bunu alabilirsin bana 2060 için pahalı geldi ama yorumlarda diğer 2060 lardan ok daha iyi efsane soğutuyor tarzı şeyler yazılmış

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
3600+T6 Ultra Alin Diyecem Ama
Kb sonradan gordum sogutucuyu

Excator23cm

80+ Gold

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Ben ekran kartını Asus 5600xt aldım performans olarak mükemmel ama yayın ve videolarda HD kalite veremiyor obs ile çok sorun yaşarsın. Nvidia düşünebilirsin ekran kartını. Sisteme gelince bileşenlerden anlamam sadece tecrübemi paylaştım.

Ironside

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Enes Çolak
Ben ekran kartını Asus 5600xt aldım performans olarak mükemmel ama yayın ve videolarda HD kalite veremiyor obs ile çok sorun yaşarsın. Nvidia düşünebilirsin ekran kartını. Sisteme gelince bileşenlerden anlamam sadece tecrübemi paylaştım.
Siz uğraşıyor musunuz hocam yayın işleri ile?

kasa iyi 3600x yerine 3600 olur artı t6 ultra alırsın cpu soğutucusu yerine daha iyi olur

bence gerek yok buna b kart 2070 gücünde
Açıkçası benimde gönlümden geçen bu ama yayın tarafında soru işaretlerim var. Bir yayıncıda aynı konfigürasyonu gördüm ekran kartı model markası falan aynı işlemcide aynı. O yayını işlemci üzerinden açıyormuş. Ama sadece Rainbow Six Siege oynuyor. Ben daha pubg ve hikaye tabanlı oyunları oynayacağım.

T.P.G.

80+ Titanium

Açıkçası benimde gönlümden geçen bu ama yayın tarafında soru işaretlerim var. Bir yayıncıda aynı konfigürasyonu gördüm ekran kartı model markası falan aynı işlemcide aynı. O yayını işlemci üzerinden açıyormuş. Ama sadece Rainbow Six Siege oynuyor. Ben daha PUBG ve hikaye tabanlı oyunları oynayacağım.
yayında 3600+T6 ULTRA alırsan bir sorun olmaz, ancak o işlemci soğutucusunu T6 ULTRA yap. Monitörü de 24G2U yap bakalım.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z

Açıkçası benimde gönlümden geçen bu ama yayın tarafında soru işaretlerim var. Bir yayıncıda aynı konfigürasyonu gördüm ekran kartı model markası falan aynı işlemcide aynı. O yayını işlemci üzerinden açıyormuş. Ama sadece Rainbow Six Siege oynuyor. Ben daha PUBG ve hikaye tabanlı oyunları oynayacağım.
Küçük bir YouTube kanalım var arada video atıyorum.

yayında 3600+T6 ULTRA alırsan bir sorun olmaz, ancak o işlemci soğutucusunu T6 ULTRA yap. Monitörü de 24G2U yap bakalım.
İşte aynı sistemi alırsan ekran kartı yerine işlemciden yayın açmak zorunda kalırsın çünkü obs AMD ekran kartlarıyla uyum sorunu yaşıyor. Bu konuyu baya araştırmıştım yabancı kaynaklardan vs.
Zaten AMD ile yayın açan pek yok genelde ekran kartından yayın açanlar Nvidia kullanıyor. Şahsen ben 1660 Super alamadığıma pişman oldum yarı yarıya neden dersen yayın konusunda uğraştırıyor. YouTube da HD kalite yakalayamıyorum mesela. Ancak işlemci üzerinden verirsen sorun olmaz sadece ısınır işlemcin ben de ekstra soğutucu kullanıyorum

AMD programından yayın açarım dersen, orada da yine kalite sorunu yaşayabilirsin Nvidia kalitesinde video elde edemiyorsun.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Küçük bir YouTube kanalım var arada video atıyorum.

İşte aynı sistemi alırsan ekran kartı yerine işlemciden yayın açmak zorunda kalırsın çünkü obs AMD ekran kartlarıyla uyum sorunu yaşıyor. Bu konuyu baya araştırmıştım yabancı kaynaklardan vs.
Zaten AMD ile yayın açan pek yok genelde ekran kartından yayın açanlar Nvidia kullanıyor. Şahsen ben 1660 Super alamadığıma pişman oldum yarı yarıya neden dersen yayın konusunda uğraştırıyor. YouTube da HD kalite yakalayamıyorum mesela. Ancak işlemci üzerinden verirsen sorun olmaz sadece ısınır işlemcin ben de ekstra soğutucu kullanıyorum

AMD programından yayın açarım dersen, orada da yine kalite sorunu yaşayabilirsin Nvidia kalitesinde video elde edemiyorsun.
Nvidia zaten Nvenc ile mükemmel yayın yaptırıyor o olabilir. 2060 alınabilirse güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom