Neler Yeni

Oyun yüklenirken donma-kasma normal midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Dağhan Mete Aköz
PC Gaming Simulator oynuyordum. Oyunun menüsünde değil de asıl yerine geldiğimde donma-kasma falan oldu sonra bir daha olmadı.
Sistem:
RX6600.
R5 5600.
RAM 16 GB.
Not: hiç bir parçama bir şey olmaz değil mi ? yani bir de ben savelediğm yeri bulmaya çalıştım. Bayağı save kaydet mişim. Tıklıyorum kladığım yer değilse çıkıyorum. İşlemcime ve diğer parçalarıma bir şey olur mu ?

Shourd

80+ Silver
PC Gaming Simulator oynuyordum. Oyunun menüsünde değil de asıl yerine geldiğimde donma-kasma falan oldu sonra bir daha olmadı.
Sistem:
RX6600.
R5 5600.
RAM 16 GB.
Not: hiç bir parçama bir şey olmaz değil mi ? yani bir de ben savelediğm yeri bulmaya çalıştım. Bayağı save kaydet mişim. Tıklıyorum kladığım yer değilse çıkıyorum. İşlemcime ve diğer parçalarıma bir şey olur mu ?
normal değilse bile senin sisteme bişi yapmaz uzun zamandır format atmıyorsan format at sistem rahatlasın çok takma böyle küçük şeyleri

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,398
İsim
Oğuz
Ne saçma konu bu aga ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Dağhan Mete Aköz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne saçma konu bu aga ya
Hocam yazmak yerine bu konuya girmeyip geçebilirdiniz. Niye bunu yazıyorsunuz , hem burası forum değil mi ? insanlar buraya yardım almak için yazıyor. Bazı konular için düşüncelerinizi içinizde saklamanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal değilse bile senin sisteme bişi yapmaz uzun zamandır format atmıyorsan format at sistem rahatlasın çok takma böyle küçük şeyleri
Hocam bilgisayarı yeni aldım. Herhalde 5-6 ay olmuştur.

Shourd

80+ Silver
Hocam yazmak yerine bu konuya girmeyip geçebilirdiniz. Niye bunu yazıyorsunuz , hem burası forum değil mi ? insanlar buraya yardım almak için yazıyor.

Hocam bilgisayarı yeni aldım. Herhalde 5-6 ay olmuştur.
dediğim gibi çok takma bişi olmaz bu arada arkadaşta haklı her ne kadar kaba bi dil ile yazsada böyle küçük şeyler için konu açmanıza gerek yok googleden bakabilirsiniz tavsiyedir kınamıyorum

Ne saçma konu bu aga ya
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Dağhan Mete Aköz
dediğim gibi çok takma bişi olmaz bu arada arkadaşta haklı her ne kadar kaba bi dil ile yazsada böyle küçük şeyler için konu açmanıza gerek yok googleden bakabilirsiniz tavsiyedir kınamıyorum

.
Hocam ben bu konuyu yazmadan önce araştırıyorum . Çok saçma şeyler diyorlar. Ben çok paranoyak bir insanım en küçük bilgisayar sıkıntısında hayata karşı bağım kopar. Hocam forum yani sonuçta gerekli-gereksiz olsa bile açılabilir yani.

Shourd

80+ Silver
Hocam ben bu konuyu yazmadan önce araştırıyorum . Çok saçma şeyler diyorlar. Ben çok paranoyak bir insanım en küçük bilgisayar sıkıntısında hayata karşı bağım kopar. Hocam forum yani sonuçta gerekli-gereksiz olsa bile açılabilir yani.
o zaman sorun yok ben araştırmadan yazdıysanız dedim isterseniz konu açabilirsiniz tabi etiketlersenizde yardımcı olmaya çalışırım her zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Dağhan Mete Aköz
Sistem:
RX6600.
R5 5600.
RAM 16 GB.
Hocam notu niye yazdım çünkü çok save dosyası olduğu için bütün save dosyaları yüklüyor oyun haliyle işlemciye yük biniyor o yüzden Not olarak yazdım yazıyı. Bir şey olmuyor değil mi ? @Shourd

Son düzenleme:
Top Bottom