Neler Yeni

Oyuna FSR Ekleme The Finals

Boran34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Boran
Beyler merhaba gtx1060 ekran kartım var donanım hocamızın modla FSR kullanabildiğimiz anlatmıştı yaptığı işlemleri dediği gibi yaptım fakat farklılık olmadı bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim oyun The Finals
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler merhaba gtx1060 ekran kartım var donanım hocamızın modla FSR kullanabildiğimiz anlatmıştı yaptığı işlemleri dediği gibi yaptım fakat farklılık olmadı bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim oyun The Finals
pcden çok anlamadığım için mala anlatır gibi anlatabilirsiniz

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Eren Bilal Cihan
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcden çok anlamadığım için mala anlatır gibi anlatabilirsiniz
Hocam o oyun şuan 2.0 destekliyor eğer ki 3.0 adlı dosyayı kurduysanız gelmeyebilir

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
İndirdiğin dosyada öncelikle DisableNvidiaSignatureChecks.reg dosyasını çalıştırıyorsun. Çıkan uyarıya evet dedikten sonra dosya türlerinden uygulama uzantısı olan 2 dosyayı (nvngx.dll ile dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll) Sağ tık yapıp kopyalıyorsun. (İkisini aynı anda kopyalamak için CTRL tuşuna basıp tıklayabilrisn. Oynayacağın oyunun da bu teknolojiyi desteklemesi gerekiyor bunu unutma. Hangi oyunu oynuyorsan önce oyunun bu teknolojiyi destekleyip desteklemediğini kontrol et. Ardından oyunun exe dosyasını, yani oyunu neyden açıyorsan ona sağ tık yapıp dosya konumunu aç diyorsun. Çıkan klasöre bu kopyaladığın 2 dosyayı yapıştırıyorsun. İşlem tamam. İyi eğlenceler.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
The finals online oyun diye biliyorum. Ban yeme ihtimalin olabilir dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom