Neler Yeni

Oyuna girdiğimde ekrana düz renk geliyor res atıyor

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yunus Emre Kuyumcuoğlu
Dostlar 2-3 gün önce CS:GO oynayacaktım. Oyuna girdim tam maça başlıcaktım. Oyun beyaz ekran verdi. Görev yöneticisi açtım, oyunu sonlandırcaktım ama tepki vermiyordu . Res attım, yeniden girdim oyuna bu sefer yeşil veya pembe ekran verdi. Res atayım dedim PC açılmadı baştan. Bugün ise ekran kartını söktüm. HDMI giriş yerine devre temizleyici sıktım (bilgim olmadığı için). Sonra taktım düzgünce çalıştı. Biraz daha CS:GO oynadım sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Düz renk geldi ekrana ve kendi kendine res attı. Sorun neyden kaynaklıdır lütfen bilgisi olan yazabilir mi ?

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
sisteminizi yazın hatta yazsaydınız direk söylerdim de sisteminizi anakarttan görüntü alarak çalıştırın yani ekran kartını çıkartın bu şekilde sorun devam ediyor mu bakın ekran kartında zaten yüksek ihtimal sorun ya vram ya da çip arızası ısıl işlemle kısa vadeli çözüm yapılabilir garanti varsa gönderiniz.

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yunus Emre Kuyumcuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sisteminizi yazın hatta yazsaydınız direk söylerdim de sisteminizi anakarttan görüntü alarak çalıştırın yani ekran kartını çıkartın bu şekilde sorun devam ediyor mu bakın ekran kartında zaten yüksek ihtimal sorun ya vram ya da çip arızası ısıl işlemle kısa vadeli çözüm yapılabilir garanti varsa gönderiniz.
Sistemim anakart a320m-h işlemci r5 2600x psu CM Elite 350 watt ram apacer panther 2x8 GB

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
sisteminizde apu yok anakarttan görüntü alamayacaksınız devre temizleyici falan sıkmayın hiçbir yere birdaha dissplay port kablonuz veya hdmi kablonuz varsa onla deneyin düzelmezse başka monitörde monitör yoksa televizyonda deneyin sorun devam ederse gpu garantilik yüzde 90

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
Dostlar 2-3 gün önce CS:GO oynayacaktım. Oyuna girdim tam maça başlıcaktım. Oyun beyaz ekran verdi. Görev yöneticisi açtım, oyunu sonlandırcaktım ama tepki vermiyordu . Res attım, yeniden girdim oyuna bu sefer yeşil veya pembe ekran verdi. Res atayım dedim PC açılmadı baştan. Bugün ise ekran kartını söktüm. HDMI giriş yerine devre temizleyici sıktım (bilgim olmadığı için). Sonra taktım düzgünce çalıştı. Biraz daha CS:GO oynadım sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Düz renk geldi ekrana ve kendi kendine res attı. Sorun neyden kaynaklıdır lütfen bilgisi olan yazabilir mi ?
bende buna benzer bir sorun yaşıyorum konuma bakabilrisn istersen daha detaylı anlattım orda

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yunus Emre Kuyumcuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende buna benzer bir sorun yaşıyorum konuma bakabilrisn istersen daha detaylı anlattım orda
Kanka hortlatmışsın konuyu. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,656
Üyeler
163,031
Son üye
Yigit34y
Top Bottom