Neler Yeni

Oyuna Girince Ekran Kartından Ses Geliyor

Bizik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bizizl
Asus duak 4070super
7500f
Cs 2 yi açtım 2k da 300 150 fps 220 300fps arası gidip geliyor fakat ekran lsttı kısmındın çok yüksek bir çızırtı sesi oluyor neden sistemi quality of players dan aldın gayrettepe de mağaza iade edip yenisini almak istiyorum yasal olarak 12 günün var ve arada Çızırtı geliyo işlemci arkasıda cızırtıyo ve arada parazit sesi gibi patlama oluyor napmaya gerek yardım edin

Amd34

80+ Silver
Hiç bir şey sebepsiz iade alırlar mı o da var coil whine deniyor gayet normal bi durum çoğu kartta görülebilir

ahmet3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Esin
Asus duak 4070super
7500f
Cs 2 yi açtım 2k da 300 150 fps 220 300fps arası gidip geliyor fakat ekran lsttı kısmındın çok yüksek bir çızırtı sesi oluyor neden sistemi quality of players dan aldın gayrettepe de mağaza iade edip yenisini almak istiyorum yasal olarak 12 günün var ve arada Çızırtı geliyo işlemci arkasıda cızırtıyo ve arada parazit sesi gibi patlama oluyor napmaya gerek yardım edin
coil whine sorunu olabilir ekran kartında fps kısıtladıgınızda ses azalıyormu

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Asus duak 4070super
7500f
iade edeceksen hiç karttan ses falan geliyo belirtme kartın performansını beğenmedim veya tipini beğenmediğini söyle aksi durumda seni garantiye yönlendirmek için ellerinden geleni yapacaklar. bu durumda da ya cihaz tamir görecek ya da hiç bir şey olmadan geri size verilecek.

yaşadığın sorun tahmin ediyorum coil whine denilen şey. kartın üzerindeki bobinler elektrik akımının şiddetine göre titreştiğinden böyle ses çıkartıyorlar.

ahmet3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Esin
iade edeceksen hiç karttan ses falan geliyo belirtme kartın performansını beğenmedim veya tipini beğenmediğini söyle aksi durumda seni garantiye yönlendirmek için ellerinden geleni yapacaklar. bu durumda da ya cihaz tamir görecek ya da hiç bir şey olmadan geri size verilecek.
hocam 2 gün öncesinede bende aynı sorun oluştu coil wihine bi kaç kişi garantiye yollayın degiştirirler diyor kartın yenisiyle yollarsam degiştirirlermi yada tamirini yaparlarmı bu sorunun

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
hocam 2 gün öncesinede bende aynı sorun oluştu coil wihine bi kaç kişi garantiye yollayın degiştirirler diyor kartın yenisiyle yollarsam degiştirirlermi yada tamirini yaparlarmı bu sorunun
sesi aşırı fazla(?) bulurlarsa yapıyorlar lakin onun dışında normal diyip geri gönderiyorlar cihazı. bazı markalar bu sorunu garanti kapsamında değerlendiriyor araştırmak lazım. asus sesi fazla bulursa değişim yapabilir.

ahmet3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Esin
sesi aşırı fazla(?) bulurlarsa yapıyorlar lakin onun dışında normal diyip geri gönderiyorlar cihazı. bazı markalar bu sorunu garanti kapsamında değerlendiriyor araştırmak lazım. asus sesi fazla bulursa değişim yapabilir.
benim kart rtx 2080 süper gaming x trio modeli itopyadan alınmıştı mail attım cevap bekliyorum bakalım inşallah degişim olur

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
benim kart rtx 2080 süper gaming x trio modeli itopyadan alınmıştı mail attım cevap bekliyorum bakalım inşallah degişim olur
fiyatta bir avantaj kaybetmiyorsan hiç vakit kaybetme iade imkanı varsa iade et. başka bir yerden al. en etkili çözüm bu. asusta 10 cihaz coil whine için garantiye gittiyse 9 u işlem görmeden geri dönmüştür.

ahmet3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Esin
fiyatta bir avantaj kaybetmiyorsan hiç vakit kaybetme iade imkanı varsa iade et. başka bir yerden al. en etkili çözüm bu. asusta 10 cihaz coil whine için garantiye gittiyse 9 u işlem görmeden geri dönmüştür.
hocam aklımda eger olmazsa sarı sitede 2 el olarak satmak var kartı nasıl olur sizce öyle yapsam kaca gider

Bizik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bizizl

yaşadığın sorun tahmin ediyorum coil whine denilen şey. kartın üzerindeki bobinler elektrik akımının şiddetine göre titreştiğinden böyle ses çıkartıyorlar.
Heryerden sesi geliyor Gidicem cumartesi yenisini isticem değiştirirlermi ki

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Asus duak 4070super
7500f
Çok yüksek rahatsız eden bir ses değilse iade alamazsın yüksekse bir ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aklımda eger olmazsa sarı sitede 2 el olarak satmak var kartı nasıl olur sizce öyle yapsam kaca gider
Aldığın fiyatın altına satman lazım 2 3 bin tl ancak öyle alıcı bulursun

Bizik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bizizl

Orda test ettirmeyi düşünüyorum cumartesiye kadar da ben test edicem

Kasa kapakları kapalıyken ses dışarı geliyo bence kabul ederler v iade alırlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Orda test ettirmeyi düşünüyorum cumartesiye kadar da ben test edicem

Kasa kapakları kapalıyken ses dışarı geliyo bence kabul ederler v iade alırlar
Dışa çıkıyor ve o ses rahatsız ediyorsa alırlar bence benimkinde de var kasanın yanına girmem gerekiyor duymam için

Top Bottom