Merhaba arkadaşlar işlemcim 10. nesil i5 işlemci ekran kartım rtx 2070 super sistem boştayken işlemcim 4,10 ghz iken oyuna girdiğimde 0,77 ye sabitliyor ve öyle kalıyor yardımınıza ihtiyacım var neden caplıyor işlemci
oyunda performans kaybı var 140 fps alıyordum 40 30 a düştüTek çekirdek kullanıyorsa diğer çekirdekler boşta olduğundan ort düşük gelebilir tüm çekirdekler bak birde oyunda performans kaybı var mı?
arka plan uygulamalarına bakın Driverlar güncel mi o da önemlioyunda performans kaybı var 140 fps alıyordum 40 30 a düştü
işlemci düşürüncce kendini
klavyem bozulmuştu 2 gün açamadım bundan önce böyle bir sıkıntı çıkarmamıştı,Tek çekirdek kullanıyorsa diğer çekirdekler boşta olduğundan ort düşük gelebilir tüm çekirdekler bak birde oyunda performans kaybı var mı?
hangi driverlar eğer ekran kartından bahsediyorsan evet güncel,arka plan uygulamalarına bakın Driverlar güncel mi o da önemli
klavye ile bir alakası kesinlikle yokturklavyem bozulmuştu 2 gün açamadım bundan önce böyle bir sıkıntı çıkarmamıştı,
e zaten ondan değil benceklavye ile bir alakası kesinlikle yoktur
win-10klavyem bozulmuştu 2 gün açamadım bundan önce böyle bir sıkıntı çıkarmamıştı,
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi driverlar eğer ekran kartından bahsediyorsan evet güncel,
windows 10 güncelwin-10
anakart bios
windows 10 güncelwin-10
anakart bios
üzgünüm daha farklı bir şey gelmedi aklıma eğer pc hasar almadıysa yazılımsal dır o da çözülüranakart bios güncel değil ama zaten bundan önce de değildi o zaman sıkıntı çıkartmadıydı şimdi çıkartır mı ki
windows 10 güncel
windows 10 güncel
türk mantığı pcyi kapatıp açsam mı acepüzgünüm daha farklı bir şey gelmedi aklıma eğer PC hasar almadıysa yazılımsal dır o da çözülür