Neler Yeni

oyuna girmeme sorunu

Soykan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soykan Özkurt
yeni bilgisayar aldım sorunsuz çalışıyor.her oyunu kurdum ancak bir gün anlamadığım bir nedenden dolayı oyunlara alt tabdan sonra girememeye başladım.csgo örneğin.alt tab yapıyorum işim bitince geri simgesine tıklıyorum ama oyuna geçiyor siyah ekran 1 sn duruyor ve tekrar alta atıyor oyun altta açık ancak oyuna geçemiyorum.loldede aynı lolde şampiyon seçtikten sonra oyunu açıyor ancak oyun ekranıma gelmeden altta açılıyor.simgesine tıklıyorum 1 snlik siyah ekran geliyor tekrar alta atıyor bir süre sonra oyun başlıyor oyunun sesleri geliyor ancak oyun hep altta açık oyuna geçemiyorum altta çalışıyor tıklıyorum 1 sn siyah ekran geliyor yine alta atıyor.windowsum ekran kartım güncel sorunu nedir anlayamadım yardımcı olun lütfen 8k para boşa gitsin istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
yeni bilgisayar aldım sorunsuz çalışıyor.her oyunu kurdum ancak bir gün anlamadığım bir nedenden dolayı oyunlara alt tabdan sonra girememeye başladım.csgo örneğin.alt tab yapıyorum işim bitince geri simgesine tıklıyorum ama oyuna geçiyor siyah ekran 1 sn duruyor ve tekrar alta atıyor oyun altta açık ancak oyuna geçemiyorum.loldede aynı lolde şampiyon seçtikten sonra oyunu açıyor ancak oyun ekranıma gelmeden altta açılıyor.simgesine tıklıyorum 1 snlik siyah ekran geliyor tekrar alta atıyor bir süre sonra oyun başlıyor oyunun sesleri geliyor ancak oyun hep altta açık oyuna geçemiyorum altta çalışıyor tıklıyorum 1 sn siyah ekran geliyor yine alta atıyor.windowsum ekran kartım güncel sorunu nedir anlayamadım yardımcı olun lütfen 8k para boşa gitsin istemiyorum.
pcden alakalı deildir bence. Bendede alt tab sorunu oluyor gtada siyah ekranda kalıyor esc bas bırak yapıyorum düzeliyor. Sakin olun yani 8k çöpe gitmez :D

Soykan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soykan Özkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pcden alakalı deildir bence. Bendede alt tab sorunu oluyor gtada siyah ekranda kalıyor esc bas bırak yapıyorum düzeliyor. Sakin olun yani 8k çöpe gitmez :D
ne yapmam lazım internettede bulamıyorum çözümü format atayım diyorum bu sefer o kadar oyun çöpe gidicek

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ben o Alt Tab sorununu COD Warzone'da yaşıyorum. Genelde oyunun simgesine mouse ile spam atınca oyun geliyordu ekrana... Başka hiçbir oyunda o şekilde sıkıntı yaşamıyorum.

Genelde Warzone arkaplanda Msi Afterburner çalışırken çok sorun çıkartıyor bana. Afterburner açıkken Alt Tab atınca DirectX hatası alıyorum ve oyunu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Sorun her oyunda var mı, sadece bazı oyunlarda mı?

Soykan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soykan Özkurt
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
evet 1 tane ssd var hepsi aynı yerde kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıkçası şuan sadece csde ve lolde yaşıyorum gta veya fs19 veya ets 2 de yaşamadım bu sorunu
hmm kötü olmuş evde hdd falan varsa yüksek gb veya indirdiğiniz programa göre (steam,epic,origin vs.) bant hızı düşük olanları atabilirsiniz bi format iyi gelebilir

Soykan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soykan Özkurt
hmm kötü olmuş evde HDD falan varsa yüksek gb veya indirdiğiniz programa göre (steam,epic,origin vs.) bant hızı düşük olanları atabilirsiniz bi format iyi gelebilir
bilgisayarda yeni daha 1 ay olmadı anlamaım neden böyle oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
ya bende de gta da yaşadım esc bas bırak yapınca düzeliyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcden değildir merak etmeyinde başka forumlarda bulabilirsiniz belki çözümü bulamassanız ve illaki takıyorsanız temiz bir format iyi gelebilir ben esc ile düzeltiyordum

Top Bottom