Çözüldü✓ Oyuna oynarken bir süre sonra pc kendine reset atıyor

sametozcn

80+
Reaksiyon skoru
26
arkadaşlar iyi günler assasins cred valhala yı tam olarak indirmedi ubisoft ama girip oynayabiliyorum girdiğimde yaklaşık 10 15 dk sonra pc kendine reset atıyor nedeni ne olabilir
Güç kaynağım 650W 80 PLUS ekran kartım Asus rog strix rtx 3060 işlemcim amd ryzen 5 5600

Psu dan olabilir

Bende de aynı sorun var konuyu takip ediyorum

Adsız.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir hata yazıyor ama programı nasıl kullanıcam bilmiyorum

3dk lık testte sorun çıkmadı 0 db fan açıktı ondan dolayı galiba eror vermiş daha uzunmu yapayım testi arkadaşlar

bir occt güç testi patlatır mısın?
reisim test sonuçlarına bakarmsn

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    277.6 KB · Hit: 138
Son düzenleme:
kolay gelsin whea hatası genellikle iyisin ama işlemci pek stabil değil anlamına geliyor, yeterli vcore voltajını alamadığı için olabilir. undervolt mu?

expo var mı? bios cpu oc?

xmp devre dışı bırakmak ve bios default ayarlara dönmek sorunu çözebilir.

amd ryzen master programında oc yapmıştım bir ara sorunu bu teşkil ediyor olabilirmi program yok ama belki sistemde over clocklu kalmıştır
kolay gelsin whea hatası genellikle iyisin ama işlemci pek stabil değil anlamına geliyor, yeterli vcore voltajını alamadığı için olabilir. undervolt mu?

xmp devre dışı bırakmak ve bios default ayarlara dönmek sorunu çözebilir

xmp devre dışı bırakmak ve bios default ayarlara dönmek sorunu çözebilir.
böyle bir şey olma olasılığı varmı

xmp açık ama expo ne demek anlamadım

hocam geri alın yaptıklarınızı default'a dönün amd'lere oc yapılmaz, bios xmp de bir süreliğine her şeyi default'a dönün bir bakın en azından stabil mi. stabil olsun sonra xmp açarsınız.

hocam geri alın yaptıklarınızı default'a dönün amd'lere oc yapılmaz, bios xmp de bir süreliğine her şeyi default'a dönün bir bakın en azından stabil mi. stabil olsun sonra xmp açarsınız.
galiba düzeldi şimdi programları kaldırdım ryzen masterde default a çektim oyuna girip test ediyorum şimdi tekrardan kapanıcakmı bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,598
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri