Oyuncu Bilgisayarımı Nereden Toplamalıyım?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
20 Haziran'da ki LGS sınavından sonra bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aklımda çok güzel parçalar hali hazırda var (yine de öneri varsa alabilirim). Çok önemli bir soru daha var kafamda: Nereden toplayacağım?
Şu anda kafamda 3 tane site var.
1)İnce Hesap
2)Vatan
3)Teknobiyotik
6-7 Yıldır adam akıllı bilgisayar oynayamıyorum ve yeni bilgisayar alacağım için heyecanlı ve sabırsızım. Şimdi her sitenin eksi yanlarına bakalım;
İnce hesap çok geç kargo gönderiyor ve müşterilerine çok değer vermiyor.
Vatan çok pahalı ama kargosu hızlı.
Teknobiyotik'te de çok bilinmeyen parçalar var ve onun da kargo süresi çok uzun.
Acayip kararsızım ne olur bana bir yol gösterin.
Şimdiden teşekkür ederim.

Vatan öneririm. Gidip fiziksel mağazasından da alabilirsiniz.

İncehesap, itopya öneririm birde teknobiyotik olabilir vatan bilgisayara falan yönlenme

20 Haziran'da ki LGS sınavından sonra bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aklımda çok güzel parçalar hali hazırda var (yine de öneri varsa alabilirim). Çok önemli bir soru daha var kafamda: Nereden toplayacağım?
Şu anda kafamda 3 tane site var.
1)İnce Hesap
2)Vatan
3)Teknobiyotik
6-7 Yıldır adam akıllı bilgisayar oynayamıyorum ve yeni bilgisayar alacağım için heyecanlı ve sabırsızım. Şimdi her sitenin eksi yanlarına bakalım;
İnce hesap çok geç kargo gönderiyor ve müşterilerine çok değer vermiyor.
Vatan çok pahalı ama kargosu hızlı.
Teknobiyotik'te de çok bilinmeyen parçalar var ve onun da kargo süresi çok uzun.
Acayip kararsızım ne olur bana bir yol gösterin.
Şimdiden teşekkür ederim.
Lgs 7 hazıranda değil mi sizin.

Lgs 7 hazıranda değil mi sizin.
Yok ertelendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 oldu 😂😂

İncehesap, itopya öneririm birde teknobiyotik olabilir vatan bilgisayara falan yönlenme
İnce hesapta çok şikayet var itopya desen zaten çöp. Çokta beklemek istemiyorum acayip sabırsızım o yüzden incehesap’a da yönelmek istemiyorum ama vatan da çok pahalı çok kararısızım

Yok ertelendi

20 oldu 😂😂

İnce hesapta çok şikayet var itopya desen zaten çöp. Çokta beklemek istemiyorum acayip sabırsızım o yüzden incehesap’a da yönelmek istemiyorum ama vatan da çok pahalı çok kararısızım
Hayır itopya gayet güvenilir 7 tane siparişim oldu hepside 2 günde ve sağlam geldi yorumlar ağlayan insanlarla dolu takma

Vatan en güveniliri ama kazık
Teknobiyotik güzel ama satış sonrasında pek memnun değil oradan alablar.
Sanırım incehesap veya itopya en iyi tercih olur dostum. Benim tavsiyem herhangi bir siteye bağlı kalmadan en ucuz sistemi yakaladığın yerden toplaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,179
Üyeler
190,164
Son üye
vanpireeee
Geri