Neler Yeni

Oyuncu koltuğu aldım nasıl sizce

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
İşaretli yer

bu cadde üzeri komple sandalye koltukçu. Ordan 12 sene önce fonksiyonlu ofis koltuğu almıştım hala taş gibi. Sonra gittim adore max racing aldım 2 senede eridi koltuk
Eyvallah teşekkürler fikir için. Giderim olmadı oralarda kumaş koltuk yaptırtırım. Hawk dan daha sağlamdır en azından incecik bir şey duruyor hawk.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Eyvallah teşekkürler fikir için. Giderim olmadı oralarda kumaş koltuk yaptırtırım. Hawk dan daha sağlamdır en azından incecik bir şey duruyor hawk.
Ben mesela özel metal diye bi yerden yaptırmıştım. Hem mekanizmalar hala sağlam hemde kumaş. Ama bu dolar kurunda ne fiyat verirler hiç bilmiyorum.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ben mesela özel metal diye bi yerden yaptırmıştım. Hem mekanizmalar hala sağlam hemde kumaş. Ama bu dolar kurunda ne fiyat verirler hiç bilmiyorum.
Haritalardan mağazayı bulabilir miyiz veya ismi aratsak çıkar mı? Olmadı haritalarda gezip numarayı arayıp, bilgi aldıktan sonra giderim.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Haritalardan mağazayı bulabilir miyiz veya ismi aratsak çıkar mı? Olmadı haritalarda gezip numarayı arayıp, bilgi aldıktan sonra giderim.
Yazınca çıkıyor. Zaten oraya gidersen görürsün cadde ve cadde arkası komple ofis mobilyacısı, sandalyecisi felan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom