ghostdragon8
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Oyuncu koltuğu almak istiyorum varmı önerebileceğiniz f/p ürünler
F/P derken bütçe ne kadar mesela.Oyuncu koltuğu almak istiyorum varmı önerebileceğiniz f/p ürünler
bütçen nedir? genellikle 5-8 bin arası varOyuncu koltuğu almak istiyorum varmı önerebileceğiniz f/p ürünler
Kaliteli kumaş alınmalı, hawk fab vardı 3 sene kullandım gene terletiyordubütçen nedir? genellikle 5-8 bin arası var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(Ben aldığımdan beri 3 yıl süre geçti ve keşke deri almasaydım diyorum. Kesinlikle kumaş al.)
F/P derken bütçe ne kadar mesela.
6 bine kadarF/P derken bütçe ne kadar mesela.
Peki bildiğiniz kaliteli kumaşlı terletmeyen oyuncu koltuğu varmıKaliteli kumaş alınmalı, hawk fab vardı 3 sene kullandım gene terletiyordu
Hawk alın geçin bence kullandığım en iyi koltuk olabilirOyuncu koltuğu almak istiyorum varmı önerebileceğiniz f/p ürünler
hocam 5k dan ucuz olan noname markalar tercih etmeyiniz koltuklarda ayak tarafının metal olması çok önemli noname markaların ayak kısımları plastik ani oturma hızlı tepkilerde falan en fazla bir yıl içinde kırılabilir ayak kısmı derken tekerlekleri ve gövdeyi birleştiren yerden bahsediyorumOyuncu koltuğu almak istiyorum varmı önerebileceğiniz f/p ürünler