bende calitte var memnunum.Merhaba iyi bir oyuncu koltuğu arıyorum yazın sıcakta problem çıkarmayacak 2-2.5k üstünde fiyatı olmayan bir koltuk önerir misiniz?
Merhaba iyi bir oyuncu koltuğu arıyorum yazın sıcakta problem çıkarmayacak 2-2.5k üstünde fiyatı olmayan bir koltuk önerir misiniz?
Bugun siparis verdim fabric olandan bakalim nasilmis bu ziolarknk zionun yeni çıkan fabric koltuğu var ben kullanıyorum kumaş olduğu için hiç bir şekilde terleme yapmaz rahatlık olarakda baya rahat tavsiye ederim
hayırlı olsun knk indirim kodunu kulandın demiBugun siparis verdim fabric olandan bakalim nasilmis bu ziolar
Aynen Hocam bir yayincinin kodunu girdim 250-300 kadar dustu fiyat. Tesekkur ederim umarim begenirimhayırlı olsun knk indirim kodunu kulandın demi
Böyle konulardan çok fazla var artık açmayın 2-3 günde aynı konu açılıyor eski konulara bakinMerhaba iyi bir oyuncu koltuğu arıyorum yazın sıcakta problem çıkarmayacak 2-2.5k üstünde fiyatı olmayan bir koltuk önerir misiniz?
elden alırsak mı 2200 veriyorlar istanbuldayım çünkü nasıl 2200 alabilirimBu koltuğu alabilirsin İstanbulda isen 2200 e veriyorlar.Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu oyuncu koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından...www.hawkchair.com
Elden alırsan 2200 TL bayrampaşa meydanın orada yerleri var. Şunu da söyleyeyim eve yine kargoluyorlar sadece orada gidip konuşarak alabilirsin pazarlıkla.elden alırsak mı 2200 veriyorlar istanbuldayım çünkü nasıl 2200 alabilirim