Merhaba arkadaşlar 10k bütçem var hiç tecrübem yok oyuncu koltuğu konusunda herkes farklı bir şey söylüyor her markayı övende gömende çok bana yardım ederseniz çok sevinirim.
Hemen bakacağım çok teşekkür ederim![]()
xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
Yeni xDrive Hira profesyonel oyuncu koltuğu ile tanışın! Hira oyuncu koltuğu mükemmel konfor ve performans sunarken bütçenizi zorlamaz. Oyuncu koltuğu alışverişinizde en iyi değeri sunar.www.xdrive.com.tr
![]()
xDrive AKDENİZ Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
xDrive Akdeniz profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.www.xdrive.com.tr
Sağlam oluyor senelerdir kullanıyorum üstünde bile tepindim yine bir şey olmadı.
Rica ederim hocam içinize sinmemiş ise farklı markalarıda tercih edebilirsiniz iyi günler hayırlı ramazanlar.Hemen bakacağım çok teşekkür ederim
Önerilenleri dikkate alacağım hocam sizlerede hayırlı ramazanlarRica ederim hocam içinize sinmemiş ise farklı markalarıda tercih edebilirsiniz iyi günler hayırlı ramazanlar.
o marka hakkında çok şikayet okudum müşteri hizmetleri çok kötü diye okudum biraz çekimser kaldım ne kadardır kullanıyorsunuz3 arkadaş biz Zio'dan aldık. Hepimizde memnunuz. Bir gözatabilirsin. Zio gaming modelini aldık. Kumaş+kol dayama pedi+viscon sünger ekledik.
1.5 yıl falan oldu. Bana gelen koltukda biraz gıcırtı sesi vardı. Müşteri hizmetlerine yazdım. Ücretsiz bakım kiti gönderdiler. Gelen ürünle mekanik kısmına sprey sıktım düzeldi. Ben ürününden gayet memnunum. Daha hiçbiryerinde bir deforma yırtılma vs hiç bişey olmadı. Oturması aşırı rahat, +12 saat oyunda oynadıgım zamanlar oluyor hiç, popom ağrıdı uzanayım dediğim olmuyor.o marka hakkında çok şikayet okudum müşteri hizmetleri çok kötü diye okudum biraz çekimser kaldım ne kadardır kullanıyorsunuz
O zaman bunu değerlendireceğim teşekkürler1.5 yıl falan oldu. Bana gelen koltukda biraz gıcırtı sesi vardı. Müşteri hizmetlerine yazdım. Ücretsiz bakım kiti gönderdiler. Gelen ürünle mekanik kısmına sprey sıktım düzeldi. Ben ürününden gayet memnunum. Daha hiçbiryerinde bir deforma yırtılma vs hiç bişey olmadı. Oturması aşırı rahat, +12 saat oyunda oynadıgım zamanlar oluyor hiç, popom ağrıdı uzanayım dediğim olmuyor.![]()
Hira ile anka arasında çok far var mı ? 7500 tl bütçede hira amazonda var , zaten bir tek orası satıyor.![]()
xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
Yeni xDrive Hira profesyonel oyuncu koltuğu ile tanışın! Hira oyuncu koltuğu mükemmel konfor ve performans sunarken bütçenizi zorlamaz. Oyuncu koltuğu alışverişinizde en iyi değeri sunar.www.xdrive.com.tr
![]()
xDrive AKDENİZ Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
xDrive Akdeniz profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.www.xdrive.com.tr
Sağlam oluyor senelerdir kullanıyorum üstünde bile tepindim yine bir şey olmadı.
Hira ben şık duruyor diye almıştım.Hira ile anka arasında çok far var mı ? 7500 tl bütçede hira amazonda var , zaten bir tek orası satıyor.
Hira yerine akdeniz , fırtına gibi modellere geçersek daha ne artısı olur acaba ?
ben de konu sahibi gibi bakıyorum da