Neler Yeni

Oyuncu koltuğu önerisi 10k bütçe ile

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Çil
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar 10k bütçem var hiç tecrübem yok oyuncu koltuğu konusunda herkes farklı bir şey söylüyor her markayı övende gömende çok bana yardım ederseniz çok sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

blueaimm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha
Merhaba arkadaşlar 10k bütçem var hiç tecrübem yok oyuncu koltuğu konusunda herkes farklı bir şey söylüyor her markayı övende gömende çok bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Sağlam oluyor senelerdir kullanıyorum üstünde bile tepindim yine bir şey olmadı.

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Çil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sağlam oluyor senelerdir kullanıyorum üstünde bile tepindim yine bir şey olmadı.
Hemen bakacağım çok teşekkür ederim

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdem
3 arkadaş biz Zio'dan aldık. Hepimizde memnunuz. Bir gözatabilirsin. Zio gaming modelini aldık. Kumaş+kol dayama pedi+viscon sünger ekledik.

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Çil
Rica ederim hocam içinize sinmemiş ise farklı markalarıda tercih edebilirsiniz iyi günler hayırlı ramazanlar.
Önerilenleri dikkate alacağım hocam sizlerede hayırlı ramazanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 arkadaş biz Zio'dan aldık. Hepimizde memnunuz. Bir gözatabilirsin. Zio gaming modelini aldık. Kumaş+kol dayama pedi+viscon sünger ekledik.
o marka hakkında çok şikayet okudum müşteri hizmetleri çok kötü diye okudum biraz çekimser kaldım ne kadardır kullanıyorsunuz

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdem
o marka hakkında çok şikayet okudum müşteri hizmetleri çok kötü diye okudum biraz çekimser kaldım ne kadardır kullanıyorsunuz
1.5 yıl falan oldu. Bana gelen koltukda biraz gıcırtı sesi vardı. Müşteri hizmetlerine yazdım. Ücretsiz bakım kiti gönderdiler. Gelen ürünle mekanik kısmına sprey sıktım düzeldi. Ben ürününden gayet memnunum. Daha hiçbiryerinde bir deforma yırtılma vs hiç bişey olmadı. Oturması aşırı rahat, +12 saat oyunda oynadıgım zamanlar oluyor hiç, popom ağrıdı uzanayım dediğim olmuyor. :D

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Çil
1.5 yıl falan oldu. Bana gelen koltukda biraz gıcırtı sesi vardı. Müşteri hizmetlerine yazdım. Ücretsiz bakım kiti gönderdiler. Gelen ürünle mekanik kısmına sprey sıktım düzeldi. Ben ürününden gayet memnunum. Daha hiçbiryerinde bir deforma yırtılma vs hiç bişey olmadı. Oturması aşırı rahat, +12 saat oyunda oynadıgım zamanlar oluyor hiç, popom ağrıdı uzanayım dediğim olmuyor. :D
O zaman bunu değerlendireceğim teşekkürler :D

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu

Hira ile anka arasında çok far var mı ? 7500 tl bütçede hira amazonda var , zaten bir tek orası satıyor.
Hira yerine akdeniz , fırtına gibi modellere geçersek daha ne artısı olur acaba ?
ben de konu sahibi gibi bakıyorum da

blueaimm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha
Hira ile anka arasında çok far var mı ? 7500 tl bütçede hira amazonda var , zaten bir tek orası satıyor.
Hira yerine akdeniz , fırtına gibi modellere geçersek daha ne artısı olur acaba ?
ben de konu sahibi gibi bakıyorum da
Hira ben şık duruyor diye almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,512
Üyeler
172,248