RebelX neymiş arkadaş. daha dün çıkmış ve trendyolda bir ton şikayet olan ekonomik koltuk mu alacaksın.
Bak macera arıyor isen alabilirsin lakin bende uyguna koltuk bakarken kesinlikle Xprime oyuncu koltuğunu gözüme kestirdim lakin bütçem gereği bu rakamlara erişemedim. Bu arada amca oğlu daha yeni xprime soft profesyonel oyuncu koltuğu modelini aldı. Abi koltuğa bir oturdum efsane bir şey. Aşırı profesyonel ama şunu net söyliyeyim benim amca oğlu kayserili hocam. boşa kurşun atmaz
Piyasada xprime soft kalitesinde koltuklar 9K altına yokmuş. xprime.com.tr de ve ofisel.com adresinde 5999K'ya almış ve efsane bir koltuk.
Ben bu rakamlara asla çıkamam ama bir ara 3699K ya gözümü karartıp xprime cool siyah modelini alıyordum oda çok iyiydi. sonra baktım beni maddi olarak sıkıntıya sokacak Ofisel markalı alpha fab1 modelini satın aldım.
hocam 3 haftadır kullanıyorum. paketleme vs çok iyi. ürün net bir şekilde günlük 6 saat kullanımı çıkarıyor ama üzerinden sertleşiyor. Geriye yatma, kumaş falan derken çok beğendim. Kumaşı kesinlikle terletmiyor. 140 derece kadar geriye yatıyor. parasının son hakkına kadar karşılığı diyebilirim. Çok rahat ettim. linkini bırakıyorum incelemek istersen bakabilirsin ama maceraya gerek yok hocam baksana ekonomik olarak zor zamanlar geçiriyoruz. herkesin parası kıymetli.
Ofisel.com: Oyuncu Koltuğu, Çalışma Koltuğu, Ofis Koltuğu, Bekleme Koltuğu, Refakatçi Koltugu ve Diğer Tüm Koltuklar!
ofisel.com
çok beğendiğim xprime cool modelinde linkini de bırakıyorum 3799 TL yazıyor ama sana bir kıyak olsun mağazada bana 100 TL indirim kodu verdiler seninle paylaşayım.
https://xprime.com.tr/xprime-cool-oyuncu-koltugu-siyah-151.html 3699K ya alabilirsin indirim kodu ile.
100 TL indirim kodu: "HOŞGELDİN"
Buradan paylaşmak ne kadar etik bilemedim ama normalde mağazaya gelen müşterilerine hoşgeldin bağbında bir indirimiymiş. personelleri falanda çok iyi. whatsapp hattı aktif. zaten 16 yıllık firma arkadaşlar. istanbul pendik mağazasına gittim ben. istanbulda 2 tane mağazaları varmış bilginiz olsun.