Neler Yeni

Yardım Oyuncu koltuğu önerisi

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Bütçe
6000
Arkadaşlar bütçe 6bin oyuncu koltuğu önerisi istiyorum fakat gleip dümdüz hawk deyip gitmeyin boyum 190 zayıfım 70 kiloyum rampage vs koltuklara oturup deneme şansım oldu beğenmedim şahsen deneyip alma taraftarıyım ama çalışıyorum xrancer bigbossu merka ediyorum rahatmıdır diye gamepowerın 2 koltugunuda denedim konfor icin olan çok hoş ve rahat fakat fiyatları 10bin tabi diğer kalan xdrive hawk xrancer vs olsun bunlardan boyuma ve kiloma uyan ayrıca oturup deneyimlediğiniz öneridiğiniz koltuk varmı veya bak knk şunu kullanıyorum oyuncu koltuklarından daha iyid ediğiniz ofis koltuklarıda olabilir yardımlarınızı bekliyorum

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
YONDAİME
şuan bende var daha 1 hafta olmadı alalı hawk fab serisi mükemmel bir koltuk bu bütçeye aşırı rahat ve ergonomik içinden kurulum kağıdı bakım seti alyan seti her şey çıkıyor hawk demeyin demişsiniz ama bi deneyin derim bence xdrive veya hawk dan başka marka alma xdrive istersenizde burda tablo var

Ekler

• 1728831948007.png
    1728831948007.png
    1.9 MB · Hit: 51
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
şuan bende var daha 1 hafta olmadı alalı hawk fab serisi mükemmel bir koltuk bu bütçeye aşırı rahat ve ergonomik içinden kurulum kağıdı bakım seti alyan seti her şey çıkıyor
link var mı

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan bende var daha 1 hafta olmadı alalı hawk fab serisi mükemmel bir koltuk bu bütçeye aşırı rahat ve ergonomik içinden kurulum kağıdı bakım seti alyan seti her şey çıkıyor hawk demeyin demişsiniz ama bi deneyin derim bence xdrive veya hawk dan başka marka alma
Hawk fabsiyah olan kuzenimde var düz bi koltuk yani bana aşırı rahat gelmedi nötr yani

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
YONDAİME
Hawk fabsiyah olan kuzenimde var düz bi koltuk yani bana aşırı rahat gelmedi nötr yani
önemli olan uzun süreli kullanımda rahat olması bel ağrıtmaması böyle tekli koltuk kadar rahat değil tabi

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önemli olan uzun süreli kullanımda rahat olması bel ağrıtmaması böyle tekli koltuk kadar rahat değil tabi
https://amzn.eu/d/7aY53TN bu nasıl daha iyi gibi duruyor dnek geldim tabi başka bişe bulamazsam hawk alicam ama boyle anadolu yakasında deneyebileceğim yer yokmu 3 saat boş vaktim var ondada karşıya geçemem xrancer hawk vs hep orda sanırsam

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
YONDAİME
https://amzn.eu/d/7aY53TN bu nasıl daha iyi gibi duruyor dnek geldim tabi başka bişe bulamazsam hawk alicam ama boyle anadolu yakasında deneyebileceğim yer yokmu 3 saat boş vaktim var ondada karşıya geçemem xrancer hawk vs hep orda sanırsam

Top Bottom