Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

Elvoryn

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
10000
9-12K bandında bir oyuncu koltuğu alacağım ancak 2 marka arasında kaldım. Hawk Future ve Exvega Andromeda modellerinden hangisini seçmeliyim karar veremedim. Kullananlar varsa hangisini önerirsiniz? veya önerdiğiniz başka marka model var mıdır?
(Uzun kullanımda sorun yaratmayacak kaliteli ve rahat olması tercihimdir)

9-12K bandında bir oyuncu koltuğu alacağım ancak 2 marka arasında kaldım. Hawk Future ve Exvega Andromeda modellerinden hangisini seçmeliyim karar veremedim. Kullananlar varsa hangisini önerirsiniz? veya önerdiğiniz başka marka model var mıdır?
xdrive hera almayacaksın

ben olsam titanseat thorne alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu iksinden birini almalısın

Xdrive'ın modelleri hoşuma gitmedi, hawk ve exvega arasındayım hala, hawk şuan çok pahalı exvega'ya göre ama indirime girerse hawk'ı tercih ederim.

xdrive hera almayacaksın

ben olsam titanseat thorne alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu iksinden birini almalısın
titan markasını çok görmedim kullandınız mı, kalitesi nasıldır?

Xdrive'ın modelleri hoşuma gitmedi, hawk ve exvega arasındayım hala, hawk şuan çok pahalı exvega'ya göre ama indirime girerse hawk'ı tercih ederim.

titan markasını çok görmedim kullandınız mı, kalitesi nasıldır?
kullanmadım ama spora yazılmakla koltuk almak arasında tercih yapıcaktım ve spora yazıldım yoksa bunu tercih edicektim satış sonrası destek çok iyi ve 0 şikayeti var 6-7 aydır faaliyette olmalarına rağmen

20 yada 21 de future aldim daş gibi hala tavsiye ederim.Servisi muazzam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,177
Üyeler
186,299
Son üye
aylin ecrin
Geri