güzel koltuk alabilirsin.ARKDAŞLAR ÖNERBİLECEĞİNİZ RAHAT VE HOŞ GÜZEL SAĞLAM OLAN OYUNCU KOLTUĞU VARMI HERKES HAWK MARKASININ FAB V4 'ÜNÜ TAVSİYE EDİYOR
evet öyle zaten geldikten sonra denicem bakıcam kontrol edicem boyum 1.75 kilom 70 75 falan bence bana tam uyacağını düşünüyorum bi satın aldıktan sonra bi gelsin kontrol edelim deAma deneyerek almanı öneririm. Herkese uymuyor koltuklar çünkü başkasına rahat gelen sana kötü gelebilir
Hawk kumaş koltuğu kullanıyorum.ARKDAŞLAR ÖNERBİLECEĞİNİZ RAHAT VE HOŞ GÜZEL SAĞLAM OLAN OYUNCU KOLTUĞU VARMI HERKES HAWK MARKASININ FAB V4 'ÜNÜ TAVSİYE EDİYOR
Benimde boy 1.77 kilo 60 hangi koltuğu aldığını rahat olup olmadığını ve koltuğun ölçülerini yazar mısın? Bende ona göre koltuk alacağımevet öyle zaten geldikten sonra denicem bakıcam kontrol edicem boyum 1.75 kilom 70 75 falan bence bana tam uyacağını düşünüyorum bi satın aldıktan sonra bi gelsin kontrol edelim de
Bende alacağım hawk öneriyorlar ama test etmeden de almak istemiyorum pekARKDAŞLAR ÖNERBİLECEĞİNİZ RAHAT VE HOŞ GÜZEL SAĞLAM OLAN OYUNCU KOLTUĞU VARMI HERKES HAWK MARKASININ FAB V4 'ÜNÜ TAVSİYE EDİYOR
tabi kankam yazarım haber ederimBenimde boy 1.77 kilo 60 hangi koltuğu aldığını rahat olup olmadığını ve koltuğun ölçülerini yazar mısın? Bende ona göre koltuk alacağım
tavsiyen için teşekkür ederim dostum 2 gün sonra sipariş vereceğim umarım kargoda falan sorun çıkmaz gönderdikleri zaman umarım eksik parça çıkmazYaklaşık 1 yıldır hawk fab kullanıyorum bir sorun yaşamadım belimde fıtık olmasına rağmen, 1.84 boy 65 kg