Neler Yeni

Oyuncu koltuğu önerisi

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk garantisi nasıl? Çoğu kişi çok hızlı ve iyi olduklarını söylemiş önemli konulardan biri bu? Siz veya arkadaşınız hiç garantilik bir durum yaşadı mı?
Garanti olarak çok başarılı oldukları için tercih ettim. Ben henüz bir sorun yaşamadım fakat arkadaşımın koltuğunu kurarken mekanizmayı ters takmıştık ve çıkarmak için baya uğraştık. Bir süre sonra mekanizma sorun çıkardı, her tarafında çekiç izi olan (muhtemelen bizim bozduğumuz :D) mekanizmayı ücretsiz değişim yaptılar.

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi

xTURANN

80+ Silver
Yaklaşık 1 Yıldır HAWK Kullanıyorum. Öğrenci evimde. Kurulumunu ben çok kötü yaptığım için, vidaları falan hep paslandı. Ayrıca ciddi şekilde ses çıkartıyor. Geriye yaslanırken. ( Muhtemelen alttan değil, yan vidalarından ses geliyor. ) Yanında gönderilen bir çeşit bakım sıvısı vardı. Hastalığım nedeniyle kullanmıyorum fakat benim bu sorunumu es geçersek, çok iyi koltuk. Günlük minimum 6 saat ve üzeri kullanıyorum, henüz koltuk kaynaklı sıkıntı çekmedim. Ben koltuğu en geriye alıp yatmıyorum, kırılma korkusundan fakat çok sağlam hissiyatı var.

Kısacası ;
Hawk FAB V4 Önerimdir. Gri de alabilirsiniz, siyahta fakat gri daha iyi duruyor. ( V6 Modeli )
Ekstra bütçeniz varsa, kesinlikle kol pad'i alın. ( https://www.hawkchair.com/urun/stone-feel-oyuncu-koltugu-kol-pedi )

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
@Gergin Görünüşlü İlber hocam sen en iyisi git dene hangisi rahat gelirse onu al böyle hawk kullanan hawk önercek başka kullanan başka önercek sadece hawkın fab serisine o parayı vermeyin 3500 den üstü etmez evet ilgililer ama ne yani ilgili diye 3500 lük koltuğa 5k mı vercez fiyatı şişik AVM de denemiştim aman aman da rahat değil

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende toryum var 2. senesi aldığım gibi duruyor biraz gıcırdamalar başladı wd40 sürsem geçer gibi öneririm
çökmeymiş minder desteğiymiş hiç gerek duymadım 70 kiloyum

@Gergin Görünüşlü İlber hocam sen en iyisi git dene hangisi rahat gelirse onu al böyle hawk kullanan hawk önercek başka kullanan başka önercek sadece hawkın fab serisine o parayı vermeyin 3500 den üstü etmez evet ilgililer ama ne yani ilgili diye 3500 lük koltuğa 5k mı vercez fiyatı şişik AVM de denemiştim aman aman da rahat değil
bugün vatan ve mediamarkt'a gittim. 2 mağzada rampage ve razer doluydu o yüzden incelemek istediğim modelleri bulamadım. Siz hangi mağzada denemiştiniz bugün alma planım vardı ama belki yarın gidip deneyebilirim.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
bugün vatan ve mediamarkt'a gittim. 2 mağzada rampage ve razer doluydu o yüzden incelemek istediğim modelleri bulamadım. Siz hangi mağzada denemiştiniz bugün alma planım vardı ama belki yarın gidip deneyebilirim.
Ankarada iseniz Ben Ankara Kızılay AVM de denemiştim ama AVM Mokoko oldu biliyosunuzdur başka nerde vardır bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankarada iseniz Ben Ankara Kızılay AVM de denemiştim ama AVM Mokoko oldu biliyosunuzdur başka nerde vardır bilmiyorum
Mediamarkt ta idi

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
alp

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru