Neler Yeni

oyuncu koltuğu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
Bütçe
5000
1702917124586.png

bunu buldum nasıl iyi midir? bunun yerine başka bişey önerir misiniz? ?

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
hocam attığım linki al keyfine bak + amazon uzerinden olmasi bile yeterli. indirim biterse 5.5k ya falan cikar
bu akşam alıcam saolun amazon prime aldım kart ayarlıyoruz koltuğa 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
şimdiden hayırlı olsun hocam güle güle kullan
koltuğu dün teslim aldım kurdum kullanıyorum rahat güzel ama benim için sorun oluşturan şeyler var mesela kolçaklar yeterince geriye gelmediği için masaya yanaşamıyorum ayrıca bel desteğini eğimlendiremiyorum boyun desteği çok yukarıda ayrıca montaj bölümündeki arkadaşlar işlerini sevmiyor gibi görünüyor vidalara ve vidaların yuvalarına hunharca davranan hawk montaj ekibine selam olsun diyecek başka bişey yok ''kolçakları çıkardım konfordan daha çok rahatsız ediyordu :) ''

Ekler

• olması gereken.jpg
    olması gereken.jpg
    755.8 KB · Hit: 49
  • olan.jpg
    olan.jpg
    778.2 KB · Hit: 50
  • olması gereken vida.jpg
    olması gereken vida.jpg
    338.2 KB · Hit: 47
  • olan vida.jpg
    olan vida.jpg
    377.3 KB · Hit: 51

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
koltuğu dün teslim aldım kurdum kullanıyorum rahat güzel ama benim için sorun oluşturan şeyler var mesela kolçaklar yeterince geriye gelmediği için masaya yanaşamıyorum ayrıca bel desteğini eğimlendiremiyorum boyun desteği çok yukarıda ayrıca montaj bölümündeki arkadaşlar işlerini sevmiyor gibi görünüyor vidalara ve vidaların yuvalarına hunharca davranan hawk montaj ekibine selam olsun diyecek başka bişey yok ''kolçakları çıkardım konfordan daha çok rahatsız ediyordu :) ''
güle güle kullan hocam senin masayla alakalı sanırım bende bi problem etmedi kolçaklar falan ama rahat edersin koltuğun kendinde bel desteğini kayışı çapraz bağlayarak ayarlayabilirsin boyun desteği uzun boylulara göre daha iyi bana tam geliyor 186 boyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
güle güle kullan hocam senin masayla alakalı sanırım bende bi problem etmedi kolçaklar falan ama rahat edersin koltuğun kendinde bel desteğini kayışı çapraz bağlayarak ayarlayabilirsin boyun desteği uzun boylulara göre daha iyi bana tam geliyor 186 boyum
saol teşekkürler.Masa eski tip kenarda dolabı üstte raf ı olan modellerden koltuk la yanaşırken koltuk zor sığıyor biraz dar sanırım ben koltuğun eğimini arttırınca kolçakların terazisi bozuluyor onlarda benimle beraber yatıyor ya o yüzden rahat edemedim geri ayarıda çok az geldi bana bel desteğini yukarı kaldırmak değil amacım yatırmak istiyorum ama lastik çekiyor.
Ben senin yayında biraz ufak kalıyorum 176 felanım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
saol teşekkürler.Masa eski tip kenarda dolabı üstte raf ı olan modellerden koltuk la yanaşırken koltuk zor sığıyor biraz dar sanırım ben koltuğun eğimini arttırınca kolçakların terazisi bozuluyor onlarda benimle beraber yatıyor ya o yüzden rahat edemedim geri ayarıda çok az geldi bana bel desteğini yukarı kaldırmak değil amacım yatırmak istiyorum ama lastik çekiyor.
Ben senin yayında biraz ufak kalıyorum 176 felanım
geriye 180 derece yatiyor ugras biraz yatacaktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,823
Üyeler
165,077
Son üye
YigitAKLN
Top Bottom