Neler Yeni

Yardım Oyuncu koltuğunu sonunda alıyorum önerileriniz lazım

Can...

80+ Platinum
Bütçe
5000
Maaş 15'inde yattığı gibi sipariş vericem arkadaşlar güzel kırılmayacak oturduğumuz yerin alt kısmı sunta değil de metal olan bir koltuk lazım kollara basıyorum bazen kendimi geriye almak için xprime almıştım az daha kırılıyordu :D

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
Maaş 15'inde yattığı gibi sipariş vericem arkadaşlar güzel kırılmayacak oturduğumuz yerin alt kısmı sunta değil de metal olan bir koltuk lazım kollara basıyorum bazen kendimi geriye almak için xprime almıştım az daha kırılıyordu :D
Hawk v4 en mantıklısı yılbaşından önce 4500 TL fiyattan satılıyordu. Biraz beklerseniz aynı fiyata yakalarsınız diye düşünüyorum. https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-hawkchair-hawk-kumas-fab-v4-fiyati,1434038221.html

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
bel fıtığı sırt ağrısı cekiyorsan bu koltuklar işe yaradığını pek sanmıyorum bendede var xdrive

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
dostum ikea markus tarzı fileli koltuk al geç direk. Hiç oyuncu koltuğu filan heveslenme fileli kadar rahat edilmiyorlar ne kadar kumaş olursa olsunlarla terletiyorlar

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
gaming geceleri hep hawk koltuklar indirime giriyor bekleyebilirsin haftaya cumayı

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
bel fıtığı sırt ağrısı cekiyorsan bu koltuklar işe yaradığını pek sanmıyorum bendede var xdrive

bende xdrive aldım sırf sırt ağrıma iyi gelsin diye aldım ama öyle aman aman bir rahatlıkları yok fileli koltuktan geçtim şuan olsam almazdım normal tekli salon koltuğu alsam o paraya daha rahat ederdim herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
cok yakından takip ettiğim bi yayıncının önerdiği bi koltuk vardı bürosit italyan markaymış onun koltugu 23 bin lira :D ama ağrı falan yaşanmıyormuş kendisi yıllardırda kullanıyor bi sıkıntısını görmedim ama bütçe cok :D

xTURANN

80+ Silver
5K'ya oyuncu koltuğu "gibi" bir tekli koltuk bulabilirsen çok daha iyi olur. Fakat tekli koltuklar mobilya olduğu için sırt kısmı kısa ve ayak yapıları sabit. Ben koyduğum yerden oynatmam diyorsan tekli koltuk fileliyi de, oyuncu koltuğunu da geçer.

3 - 4 Aydır hawk fab v4 kullanıyorum, 4.5k'ya göre iyi. Ağrıtmıyor, terletmiyor.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hawk fab v6 bu hafta indiirme girdi belki haftay girerr. gaming gecesinden

Can...

80+ Platinum