TahinPekmez
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,591
0 dan koltuk alamam, alt kısmını nerden alırım dayanıklı 85 kiloyum
yapıştırmayı denedin olmadı galiba. benimde aklıma gelmişti yapıştırmak
aynen tutmayacağını biliyordum ama deneyeyim dedim bu 2. ayak zaten, dandik oluyor plastikler, metal alırsan iyi olur gibiyapıştırmayı denedin olmadı galiba. benimde aklıma gelmişti yapıştırmak
hocam bu ayaklar standart mı oluyor metalini alsam olur mu acabaOfis koltuk ayağı diye arayabilirsin. Örnek: https://www.n11.com/arama?q=ofis+koltuk+ayağı
aşağıdaki linki alayım mıaynen tutmayacağını biliyordum ama deneyeyim dedim bu 2. ayak zaten, dandik oluyor plastikler, metal alırsan iyi olur gibi
Tam bilgim yok ama çoğunlukla standart oluyor. Satıcı "Tüm Piston girişlerine uygundur." yazmış. Muhtemelen uyar.hocam bu ayaklar standart mı oluyor metalini alsam olur mu acaba
![]()
Fullreyon Fullreyon Metal Yıldız Ayak Ofis Koltuğu Ayağı Ve 5 Adet Tekerlek (422939519) Fiyatları ve Özellikleri
Fullreyon Fullreyon Metal Yıldız Ayak Ofis Koltuğu Ayağı Ve 5 Adet Tekerlek (422939519) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aşağıdaki linki alayım mı
alabilirsin, aynı satıcı trendyol da 10 tl farkla ucuza satıyor.aşağıdaki linki alayım mı