drop plus a bakabilirsin istesenMerhaba, şu anda kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum, bütçem maksimum 700TL önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Almak istediğim kulaklık şu anda Razer Blackshark V2 X kullanan varsa memnun mu?
hemen kontrol ediyimDrop Plus'un tasarımını çok alışamadım başka tavsiyen var mı?
fiyat sırlaması ile bunlardan birini seçebilirsinMerhaba, şu anda kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum, bütçem maksimum 700TL önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Almak istediğim kulaklık şu anda Razer Blackshark V2 X kullanan varsa memnun mu?
Cevabın için teşekkür ederim düşüneceğimhemen kontrol ediyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat sırlaması ile bunlardan birini seçebilirsin
https://www.epey.com/kulaklik/rampage-r81-champion.html (amazonda satılma avantajıda var)
eğer bunlar hoşuna gitmez ise kendi seçimini almanı tavsiye ederim
Daha yeni kulaklık aldım cuma günü geldi. Razer Kraken TE aldım ve gayet güzel. Öneririm. Bende burdan tavsiye aldım. Rampage tavsiye etmiyorum.Merhaba, şu anda kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum, bütçem maksimum 700TL önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Kulaklık dışarıdan çok kaba duruyor, uzun süreli kullanımlarda ağrı vs yapıyor mu? Eski kulaklığımda çektiğim en büyük sorun buyduDaha yeni kulaklık aldım cuma günü geldi. Razer Kraken TE aldım ve gayet güzel. Öneririm. Bende burdan tavsiye aldım. Rampage tavsiye etmiyorum.
Açıkçası çok uzun süre kullanma şansım daha olmadı. Benim için kabalık pek önemli değil o yüzden rahatsız etmedi pek ve aldım. Mikrofon olarak da gayet iyi bu arada.Kulaklık dışarıdan çok kaba duruyor, uzun süreli kullanımlarda ağrı vs yapıyor mu? Eski kulaklığımda çektiğim en büyük sorun buydu
ne demek rica ederimCevabın için teşekkür ederim düşüneceğim