Neler Yeni

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

BakiS4met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Samet
Merhaba, şu anda kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum, bütçem maksimum 700TL önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Almak istediğim kulaklık şu anda Razer Blackshark V2 X kullanan varsa memnun mu?

Ekler

• 1641077221588.png
    1641077221588.png
    188.1 KB · Hit: 50

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Merhaba, şu anda kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum, bütçem maksimum 700TL önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Almak istediğim kulaklık şu anda Razer Blackshark V2 X kullanan varsa memnun mu?
drop plus a bakabilirsin istesen

BakiS4met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Drop Plus'un tasarımını çok alışamadım başka tavsiyen var mı?

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Drop Plus'un tasarımını çok alışamadım başka tavsiyen var mı?
hemen kontrol ediyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat sırlaması ile bunlardan birini seçebilirsin

https://www.epey.com/kulaklik/rampage-r81-champion.html (amazonda satılma avantajıda var)

eğer bunlar hoşuna gitmez ise kendi seçimini almanı tavsiye ederim

Son düzenleme:

BakiS4met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Samet
hemen kontrol ediyim

fiyat sırlaması ile bunlardan birini seçebilirsin

https://www.epey.com/kulaklik/rampage-r81-champion.html (amazonda satılma avantajıda var)

eğer bunlar hoşuna gitmez ise kendi seçimini almanı tavsiye ederim
Cevabın için teşekkür ederim düşüneceğim

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Daha yeni kulaklık aldım cuma günü geldi. Razer Kraken TE aldım ve gayet güzel. Öneririm. Bende burdan tavsiye aldım. Rampage tavsiye etmiyorum.

BakiS4met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Samet
Daha yeni kulaklık aldım cuma günü geldi. Razer Kraken TE aldım ve gayet güzel. Öneririm. Bende burdan tavsiye aldım. Rampage tavsiye etmiyorum.
Kulaklık dışarıdan çok kaba duruyor, uzun süreli kullanımlarda ağrı vs yapıyor mu? Eski kulaklığımda çektiğim en büyük sorun buydu

Ek olarak, V2 X yerine T.E versiyonunu alırsam büyük ihtimal T.E versiyonu için alacağım sence değer mi o özelliğe?

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Kulaklık dışarıdan çok kaba duruyor, uzun süreli kullanımlarda ağrı vs yapıyor mu? Eski kulaklığımda çektiğim en büyük sorun buydu
Açıkçası çok uzun süre kullanma şansım daha olmadı. Benim için kabalık pek önemli değil o yüzden rahatsız etmedi pek ve aldım. Mikrofon olarak da gayet iyi bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,303
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom