Neler Yeni

Öneri Oyuncu Kulaklığı Önerisi

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
Bütçe
500
Selamlar, kendime güzel bir kulaklık arıyorum. Oyuncu kulaklığı olacak yani 7.1 olması önemli. Benim için önemli olan diğer faktör ise mikrofondan dinlediğim, oynadığım, izlediğim şeyin sesi karşıya gitmemesi. Yani yankı olmayacak. Dip ses sorunu da olmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
sadetdin yaman
Selamlar, kendime güzel bir kulaklık arıyorum. Oyuncu kulaklığı olacak yani 7.1 olması önemli. Benim için önemli olan diğer faktör ise mikrofondan dinlediğim, oynadığım, izlediğim şeyin sesi karşıya gitmemesi. Yani yankı olmayacak. Dip ses sorunu da olmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler20
dostum 2020 nisandan beri gamepower kizaru kullanıyorum bi problem yaşamaıdm gayet iyi hergün aktif kullanıyorum

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Selamlar, kendime güzel bir kulaklık arıyorum. Oyuncu kulaklığı olacak yani 7.1 olması önemli. Benim için önemli olan diğer faktör ise mikrofondan dinlediğim, oynadığım, izlediğim şeyin sesi karşıya gitmemesi. Yani yankı olmayacak. Dip ses sorunu da olmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
bütçe arttırabilirsen : https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
bence asus tuf h3 modelini almalısın 7.1 desteği asus ses kalitesi gayet başarılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,182
Üyeler
167,270
Son üye
Derossi1905
Top Bottom