Bence ucuza satıyorsunuzOyuncu kulaklığımı kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
Bencede ucuza satıyorsunuzOyuncu kulaklığımı kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
ben 750 tl satıyorum dostum zaten 1000 değil1000 lira normal fiyatı dostum fazlAsınu kimse vermez.
Borclarım var mecburen işteBencede ucuza satıyorsunuz
Acilse tabii ki haklısınızben 750 TL satıyorum dostum zaten 1000 değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Borclarım var mecburen işte
Dostum acil satılması için 750 tl koydum bu hafta içi satmam lazım yoksa banka mahkemeye verecek 3 kredi kartı hesabımı ödeyemedim1000 liraya koy 900'e sat bence.
Maalsef dostum hayat şartları işteİnsanlar borçları yüzünden kulaklıklarını satıyor... Çok yazık.
Orhağğaan1000 lira normal fiyatı dostum fazlAsınu kimse vermez.
Orjinali derken.. çakması mı sendekiOyuncu kulaklığımı kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
2 hafta önce koysan satışa muhtemelen direkt alırdım ama maalesef daha yeni kulaklık aldımOyuncu kulaklığımı kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
Çakması değil ikinci el demek istedim bendeki dostum bunun çakması olamaz zatenOrjinali derken.. çakması mı sendeki
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 hafta önce koysan satışa muhtemelen direkt alırdım ama maalesef daha yeni kulaklık aldım