Neler Yeni

Oyuncu kulaklığımı satıyorum. Sizce çok ucuza mı satıyorum?

posika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Akgül
Kaç aydır kullanıyorsunuz?
Ben 6 aydır kullanıyorum ama alalı 1 seneyi geçti şehir dışındaydım işim gereği ve borclarım yüzünden satıyorum yoksa cidden bu kulaklığın satış ederi bu değil hocam sıfırı şu an 1750 tl en ucuz sitede

posika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Akgül
Sehir neresi dostum deneyip alma şansımız ve fatura mevcut mu garanti varmı
Kardeşim belgeleri elimde ama garanti kağıdını bulamadım. Ama kulaklık sapa sağlam sahibinden.com da üyeliğim var orda ilan verdim güvenli alışveriş istersen oradan da link atabilirim ayrıca kulaklığı size karşı ödemeli şekilde kargocuya parayı ödeme şeklinde gönderim yapabilirim. Ve yerim BURSA kardeşim eğer yakınsan buyur gel evimde misafir edeyim çay ikram edeyim hem kulaklığı öyle görürsün kulaklıkta zerre sorun yok. Borcumdan ötürü satıyorum yoksa bu fiyata bunu satmam dostum

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Kardeşim belgeleri elimde ama garanti kağıdını bulamadım. Ama kulaklık sapa sağlam sahibinden.com da üyeliğim var orda ilan verdim güvenli alışveriş istersen oradan da link atabilirim ayrıca kulaklığı size karşı ödemeli şekilde kargocuya parayı ödeme şeklinde gönderim yapabilirim. Ve yerim BURSA kardeşim eğer yakınsan buyur gel evimde misafir edeyim çay ikram edeyim hem kulaklığı öyle görürsün kulaklıkta zerre sorun yok. Borcumdan ötürü satıyorum yoksa bu fiyata bunu satmam dostum
Sahibinden ilanını rica etsem,
Birde hepsi burada trendyol n11 gibi yerden aldı isen üyelikten faturaya ulaşırız, ben faturasız ürün almama taraftarıyım daha öncesinde ağzım yandığı için biraz üfleyerek yiyorum yanlış anlama :) özelden sahibinden ilanini iletebilirsin teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,770
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii
Top Bottom