220 TL ama çok iyi bir kulaklık bizzat ben kullandımButcem 150 200 TL arasi kulaklik tavsiyesi verirmisiniz
Baska onerebilecegin varmi220 TL ama çok iyi bir kulaklık bizzat ben kullandım
Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com
Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
2. el hs50 bak benceB
Baska onerebilecegin varmi
Eğer çevrende deneyebilirsen HS50 medusadan birkaç gömlek üstün, olmazsa medusa al.Kulaklikta 2 . Ele sicak bakmiyorum
Medusa önermiyorum 1-2 yıl kullandıktan sonra mikrofonu bozuldu ve pedleri komple soyuldu. Ama ben aldığımda 130 TL idi fiyatını hak ediyor mu tartışılır.220 TL ama çok iyi bir kulaklık bizzat ben kullandım
Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com
Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Dolar yükselince böyle oldu, zaten bu fiyata ömürlük bir şey çok zorMedusa önermiyorum 1-2 yıl kullandıktan sonra mikrofonu bozuldu ve pedleri komple soyuldu. Ama ben aldığımda 130 TL idi fiyatını hak ediyor mu tartışılır.
Haklısın ama benim arkadaşa önerim biraz daha para biriktirip ömürlük bir şey alması.Dolar yükselince böyle oldu, zaten bu fiyata ömürlük bir şey çok zor
Bende 2. el HS50 dedim ama istemedi, kendine kalmış sen önerini yap alıp almamak ona kalmış.Haklısın ama benim arkadaşa önerim biraz daha para biriktirip ömürlük bir şey alması.