Evet işlemci biraz düşük gibi ama yinede en iyi laptop bu bütçedeki. Problem olmaz.Hocam i5 olması sıkıntı yaratır mı?
Oyunlar da sıkıntı olmaz dimi yani oynicam oyunlar CS2 forza NFS unboat bide bi oyundaha olurEvet işlemci biraz düşük gibi ama yinede en iyi laptop bu bütçedeki. Problem olmaz.
Sıkıntı çıkarmaz çıkarsa bu kadar popüler olup önerilmezdi.Oyunlar da sıkıntı olmaz dimi yani oynicam oyunlar CS2 forza NFS unboat bide bi oyundaha olur
O kadar çok Leptop var ki neye karar vereceğimi bilmiyorumSıkıntı çıkarmaz çıkarsa bu kadar popüler olup önerilmezdi.
28 Bin mi? Link atarmısınız?O kadar çok Leptop var ki neye karar vereceğimi bilmiyorum
Birde oyundan fan sesi yapıyormuş başka bişe yok 24 GB ram olan modeli 28 bine buldum Amazonda
Vatan da yani mağazasında 26 bine inmiş ayın 31 ri son gün öyle dediler28 Bin mi? Link atarmısınız?
3050 modeli bu attığınız.Vatan da yani mağazasında 26 bine inmiş ayın 31 ri son gün öyle dediler
Evet onu alacağım paramız buna yetiyor )3050 modeli bu attığınız.
Vatandan almıyorum bizim burada kalmamış Amazondan alacam3050 modeli bu attığınız.
Arc 530M modeli 23 Bin TL, 2050 ile 3050 arasında güce sahip,Evet onu alacağım paramız buna yetiyor )