Bütçe belirtirsen daha iyi olur.Merhaba yeni bir monitör almak istiyorum abartı pahalı olmayan montiör öneriniz varsa incelemek isterim
önerin için çok teşekkür ederim ama bu fiyatlara gamepower ın bazı monitörleri var çok bilgi sahibi değilim o yüzden bu belki kat kat daha iyidir emin değilim araştırıcağım yazdım bunu bi kenaraGG600 kodu ile 4400tlDell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Gamepower iyi marka değil ürünleri alınmaz.önerin için çok teşekkür ederim ama bu fiyatlara gamepower ın bazı monitörleri var çok bilgi sahibi değilim o yüzden bu belki kat kat daha iyidir emin değilim araştırıcağım yazdım bunu bi kenara
yani 2-3 k civarı (biraz üstü olabilir) iyi olur çok abartmayalım o kadar durumum yok ne yazık kiBütçe belirtirsen daha iyi olur.
gamepower monitor alınmaz.önerin için çok teşekkür ederim ama bu fiyatlara gamepower ın bazı monitörleri var çok bilgi sahibi değilim o yüzden bu belki kat kat daha iyidir emin değilim araştırıcağım yazdım bunu bi kenara
mouse kulaklık kasam hepsi gamepower hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ama monitörleri kötü diyorsanız öyledirgamepower monitor alınmaz.
mouse kulaklık kasam hepsi gamepower hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ama monitörleri kötü diyorsanız öyledir
marka olarak kötü bir marka gamepowermouse kulaklık kasam hepsi gamepower hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ama monitörleri kötü diyorsanız öyledir