Evet tam beceremedimKonu yanlış yerde hocam yanlışıkla açtınız herhalde.
Sıcak fırsatları nasıl okuduysanız yukarıları da okuyun monitör yazıyor hocam.Evet tam beceremedim
Knk adam yanlış yere açmış istemeden , çocuk musunuzAtamayız.
Yok çocuk değiliz.Sıcak fırsatlar konusunu insanlar takipe alıyor bildirim gelmesi için.Bu ucubelerde bilerek buraya açıyor herkes görsün diye yanlışlık yok ortada.Knk adam yanlış yere açmış istemeden , çocuk musunuz
Atamayız.
atmıyorum, neden diye sorma
Adam yanlış basmış olabilir daha 13 mesajı var sonuçta. Asıl sizin saçma sapan mesaj atmalarınız bitmedi. Gidin ötede zorbalık yapın.Yok çocuk değiliz.Sıcak fırsatlar konusunu insanlar takipe alıyor bildirim gelmesi için.Bu ucubelerde bilerek buraya açıyor herkes görsün diye yanlışlık yok ortada.
Adamın 13 mesajı var kanka o yüzden dedim nereden aklına gelsin o , neyse sallaYok çocuk değiliz.Sıcak fırsatlar konusunu insanlar takipe alıyor bildirim gelmesi için.Bu ucubelerde bilerek buraya açıyor herkes görsün diye yanlışlık yok ortada.
Hocam bütçe ?Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. FPS oyunları seviyorum. Oyuncu monitörü olsun istiyorum. IPS Panel 165hz düşünüyorum. Sizin önerebilceğiniz model varsa link atarsanız sevinirim.
Yok dostum niye sallayayim ben eposta bildirimi acmisim bunlar yuzunden gunde 2 3 kere telefonumun ekrani aciliyor bos yere isyedigim gibi konusurumAdamın 13 mesajı var kanka o yüzden dedim nereden aklına gelsin o , neyse salla
Nedense hep sıcak fırsatlara basılıyorAdam yanlış basmış olabilir daha 13 mesajı var sonuçta. Asıl sizin saçma sapan mesaj atmalarınız bitmedi. Gidin ötede zorbalık yapın.
Konuşamazsın. Kapatır geçersin. @Mehmet YılmazYok dostum niye sallayayim ben eposta bildirimi acmisim bunlar yuzunden gunde 2 3 kere telefonumun ekrani aciliyor bos yere isyedigim gibi konusurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedense hep sıcak fırsatlara basılıyor