Oyuncu Olmayan Biri Oyuncu Mouse'u Kullanmalı mı?

Orta seviye bir oyuncu için bile yeterli bir mouse. Ama küçük mü bilmiyom
g pro x superlightten biraz daha küçük ama iş görür muhtemelen deathadder essentialdan rival 3 e geçtiğimde tutuşumda otomatik değişti benim mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bomboş ürün mü :D?
Fiyatına göre evet denilebilir bir tık pahalı

Merhaba arkadaşlar.

İşim gereği günün 8-9 saati mouse ile geçiyor, sorunum tıklanacak yerleri günde bir çok kez kaçırıyorum bu da beni yoruyor. Biraz araştırma yaptım, oyuncu mouseları speed mouselar olarak geçiyormuş, konfor mouse tercih etmeliymişim.

Son 1 yılda kullandığım mouse modelleri;
Logitech G203
Steelseries Aerox 3
Logitech Signature M650

Sizce nasıl bir mouse ve mousepad kullanmalıyım ve önerdiğiniz bir DPI değeri var mı?
hocam mx master 3 gibi dikeyleştirilmiş mouselar alırsanız bilek sağlığınızıda tehlikeye atmamış olursunuz, yatay mouselar uzun kullanımda çok bilek ağrısı yapıyor

g pro x superlightten biraz daha küçük ama iş görür muhtemelen deathadder essentialdan rival 3 e geçtiğimde tutuşumda otomatik değişti benim mesela

Fiyatına göre evet denilebilir bir tık pahalı
hocam daha iyi ergonomik mouse var mı ki? 3k ya elbet çok iyi sensörlü gaming mouselar ama bu mouse un odaklandığı kitle çok farklı şahsen param olsa düşünmeden alacağım bi mouse, dikey mouse çok rahat oluyor kullanması

eski fiyatı ne bilmiyom ama vxer1 alternatif olabilir

Tutuş şekliniz nedir?

Bence evet almalısınız. Klasik mouslara 1 saat ten fazla katlanınca elim felç geçiriyor. Küçük ve tahta gibi hepsi. Pahalsı ucuzu pek fark etmiyor bunlarda. Özellikle ortalama üstü el olunca iğrenç oluyor. Bence gamepower ,veya giriş seviye msı mousle lar işinizi görür.

El büyüklüğünüzü belirtirseniz iyi olur. Ve bütçeyi.

m650 1.2k civarı bundan dem vurup vxe r1 önerdim bende

Tutuş palm gibi duruyor

Tutuşa dikkat ettim de Claw'mış, kontrollüyken palm gibi tutmuşum, Claw tutuş için önerinizi alabilir miyim acaba?

birde M3 modeli var 1.6k ciavarı oda

hocam mx master 3 gibi dikeyleştirilmiş mouselar alırsanız bilek sağlığınızıda tehlikeye atmamış olursunuz, yatay mouselar uzun kullanımda çok bilek ağrısı yapıyor
hocam daha iyi ergonomik mouse var mı ki? 3k ya elbet çok iyi sensörlü gaming mouselar ama bu mouse un odaklandığı kitle çok farklı şahsen param olsa düşünmeden alacağım bi mouse, dikey mouse çok rahat oluyor kullanması
dediğim gibi fiyatı fazla yoksa kullanan kişiye laf edemem tabi kendi tercihi ki benim içinde hiç uygun değil 12-13 seneye yakındır yatay mouse kullandığımdan (4-5 yaşından beridir) şu zamana kadarda hiç bilek ağrısı gibi bir şikayetim olmadı

dediğim gibi fiyatı fazla yoksa kullanan kişiye laf edemem tabi kendi tercihi ki benim içinde hiç uygun değil 12-13 seneye yakındır yatay mouse kullandığımdan (4-5 yaşından beridir) şu zamana kadarda hiç bilek ağrısı gibi bir şikayetim olmadı
Valla hocam geçen yaz işi abartıp 14 saat tek seferde RUST oynamıştım .İşte o zaman ağrı olmuştu. WSEDFRGTHYJUMKI. Ama bilekle kalmamıştı o zaman. Onun dışında bir sıkıntı görmedim.

Valla hocam geçen yaz işi abartıp 14 saat tek seferde RUST oynamıştım .İşte o zaman ağrı olmuştu. WSEDFRGTHYJUMKI. Ama bilekle kalmamıştı o zaman. Onun dışında bir sıkıntı görmedim.
21 saat rdr oynadım kanak hiç bi sorun yaşamadım :D

sensei ten alabilirsiniz hocam bahsettiğiniz işlem için

Tutuşa dikkat ettim de Claw'mış, kontrollüyken palm gibi tutmuşum, Claw tutuş için önerinizi alabilir miyim acaba?
Aşırı yüksek bütçen varsa dünyanın en iyi Shape i Supperlight 2 de vardır. Her şeye uyar mükemmel bir mouse dur. Fiyatına değer mi tartisilir. Ama çok güzel bir mouse.

Aşırı yüksek bütçen varsa dünyanın en iyi Shape i Supperlight 2 de vardır. Her şeye uyar mükemmel bir mouse dur. Fiyatına değer mi tartisilir. Ama çok güzel bir mouse.
Bütçe sorunum yok hocam 4-5K lara kadar çıkabilirim, link var mı acaba bu dediğiniz ürün için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri