Neler Yeni

Am5 Tabanlı Oyuncu Sistemi = 34.600 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kadir
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum ve sana iyi forumlar diliyorum bundan sonra yazmayacağım sana hiç bişey çünkü laftan anlamıyorsun

Araştırmadan topladın diyorsun ya emin ol PC sistem bileşenleri olarak senden fazla bilgiye vakıfımdır araştırdım. hemde çok zaten araştırmayan birisi PS5 fiyatına 130-140 fps veren bir sistem toplayamaz araştırmadan bunu başaramaz !.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Alperen Çetin
Eline sağlık güzel sistem. İşlemci yeterli olur mu? 7500f tercih edilse daha mantıklı olmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kadir
Eline sağlık güzel sistem. İşlemci yeterli olur mu? 7500f tercih edilse daha mantıklı olmaz mı?
Teşekkür ederim hocam sağolasın. öncelikle 7500F ile 7400F arasındaki farkı araştırdım benchmark testleri olarak 5-10FPS farkediyordu videolar'da o yüzden 1000TL az verip bu işlemciyi almak daha mantıklı geldi sanki hatta 1200-1300TL fark ediyor. 7500F'de güzel işlemci ama 7400F varken fiyat performans değil.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murathan Çoban
Konu sahibinin sürekli olarak böyle konular açtığını görüyordum ve arkadaşın bilgi eksikliği olduğunu düşünüyordum. Bu konuda da kendisini belli etti. Kale almaya gerek yok bence arkadaşlar laf anlatmaya çalışmayın. Lütfen siz de sürekli olarak böyle konular açmayın. Bugün açılan konu bu, dün açılan konu "AM5 sistem 40.000 TL" başlıklı konu ve pazar günü açılan "Sizin için bir sistem daha topladım ........" Trolden başka bir şey değil.

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
sistem önerme işini minimize et sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kadir
Evet dostum ben diyince oluyor bırak bu işleri. Her gün saçma saçma sistemler toplayıp milleti rahatsız ediyorsun.
Dostum siz hazır sistem toplayanların yalakalığını yapıyorsunuz böyle devam kanka bana mesaj atmayın lütfen ! zorbalıyorsunuz beni report ederim sizi bak

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Ali
Dostum siz hazır sistem toplayanların yalakalığını yapıyorsunuz böyle devam kanka bana mesaj atmayın lütfen ! zorbalıyorsunuz beni report ederim sizi bak
He şimdi anladım troll la bu. Tamamdır kardeşim anladım derdini troll değilsende Allah akıl fikir versin yazık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kadir
konuyla alakasız zorbalıyolar beni ben emek veriyorum Şuan'da TR'de toplanmayacak fiyata hazır sistem çekiyorum Ama zorbalıyolar beni Şuan'da topladığım sistemin fiyatı 42.000 TL Hazır sistem çıksa şuan'da en az 50 bin 60 Bin TL'den satışa sunulacak ben onlar için veli nimet hazırlıyorum ama zorbalanıyorum.

Top Bottom