evet en güncelEkran kartı driver'ın güncel mi hocam.
Ekran kartı surucusunu du ile sildim tekrar son versiyonu kurdum bu seferde alttab atiliyo ama çöküyo gibi donuyo siyahlasiyo ekran 5 6 sn sonra atıyoHp victus
Rtx 4060 i7 14700hx modelini kullanmaktayim
Oyun oynarken tam ekranda alttab attığım herhangi bir an fark etmeksizin oyunum kapanıyo nedeni nedir aşırı sinir bozucu
hocam güç kaynağına patates sokup voltajı sıfırlayıp pcyi yeniden başlatınHp victus
Rtx 4060 i7 14700hx modelini kullanmaktayim
Oyun oynarken tam ekranda alttab attığım herhangi bir an fark etmeksizin oyunum kapanıyo nedeni nedir aşırı sinir bozucu
Bu nasıl bir cevap şimdi ? Hangi açıdan bakarsan bak troll.hocam güç kaynağına patates sokup voltajı sıfırlayıp pcyi yeniden başlatın
ne trollu be kendin denedim ama çarpılma en iyisi pcciye götürBu nasıl bir cevap şimdi ? Hangi açıdan bakarsan bak troll.
5 - 6 Saniye sonra atıyor dediğin, oyun kapanıyorsa temiz bir format deneyin. Yine böyle bir şey devam ediyorsa aldığınız yer ile iletişime geçin veya hakkınız varsa direkt iade işlemlerini başlatın.evet en güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı surucusunu du ile sildim tekrar son versiyonu kurdum bu seferde alttab atiliyo ama çöküyo gibi donuyo siyahlasiyo ekran 5 6 sn sonra atıyo
Zaten yeni formatlamistim 1 hafta falan oldu dün aksam oyundan atma sorunu çözüldü gibi alttabta atmiyo ama alttab atana kadar 5-10sn geçiyo pc donar gibi takılıyo öyle alttab atiyo5 - 6 Saniye sonra atıyor dediğin, oyun kapanıyorsa temiz bir format deneyin. Yine böyle bir şey devam ediyorsa aldığınız yer ile iletişime geçin veya hakkınız varsa direkt iade işlemlerini başlatın.
Masaüstü ve oyun içi çözünürlüğünüz nedir ? Oynadığınız oyun hangisi ? Tek bir oyunda mı yapıyor yoksa genel olarak böyle mi ?Zaten yeni formatlamistim 1 hafta falan oldu dün aksam oyundan atma sorunu çözüldü gibi alttabta atmiyo ama alttab atana kadar 5-10sn geçiyo pc donar gibi takılıyo öyle alttab atiyo
2 ekran kullanıyorum belki bunla alakasi olabilir diye belirtiyim laptobun kendi çözünürlüğü 1920x1080 ve 100 ölçekMasaüstü ve oyun içi çözünürlüğünüz nedir ? Oynadığınız oyun hangisi ? Tek bir oyunda mı yapıyor yoksa genel olarak böyle mi ?
Film & Dizi veya YouTube gibi bir yerden içerik izlerken tam ekrana aldığınızda, alt tab yapıp diğer pencereye geçtikten sonra yine alt tab yapıp izlediğiniz tam ekrana geri döndüğünüzde siyah ekran sorunu yine yaşanıyor mu ?
Youtube icin denicem birazdan ama opmuyo diye hatirliyorum2 ekran kullanıyorum belki bunla alakasi olabilir diye belirtiyim laptobun kendi çözünürlüğü 1920x1080 ve 100 ölçek
Şuan pubg oynuyorum ama lolde de aynı sorun oluyodu
Mesela suan pubg alttab atinca sikintiyok masaustune gecemiyorum ama Spotify vs önüme alabiliyorum alttabla2 ekran kullanıyorum belki bunla alakasi olabilir diye belirtiyim laptobun kendi çözünürlüğü 1920x1080 ve 100 ölçek
Youtube icin denicem birazdan ama opmuyo diye hatirliyorum
2. Monitör ile alakalı. Çözünürlüğü ikisinde de aynı yapıyor ve 5 - 6 saniye alabiliyor.2 ekran kullanıyorum belki bunla alakasi olabilir diye belirtiyim laptobun kendi çözünürlüğü 1920x1080 ve 100 ölçek
Youtube icin denicem birazdan ama opmuyo diye hatirliyorum
Mesela suan pubg alttab atinca sikintiyok masaustune gecemiyorum ama Spotify vs önüme alabiliyorum alttabla