driver güncellemesi sonrasında oluştuyse önceki drivera geçebilirsinPUBG'de 80 fps alırken aniden 30 fps altlarına düşüyor bu durum gerçekten oyun zevkini balatalyan bir durum sizce sıkıntı nedir ne yapmalıyım?
(Isı değerleri gayet normal)
Kankam oyunun sorunu o başka oyunlarda var mı ? Sistem özellikleri nedirPUBG'de 80 fps alırken aniden 30 fps altlarına düşüyor bu durum gerçekten oyun zevkini balatalyan bir durum sizce sıkıntı nedir ne yapmalıyım?
Ryzen 3 3100 Rx 550 8gb 3600mhz ramKankam oyunun sorunu o başka oyunlarda var mı ? Sistem özellikleri nedirr
Sistemin pek iyi değil ondan kaynaklı zaten yorumlara bakarsan 1660S olmayanlar yüklemesin demişler öyle sorunlu birazRyzen 3 3100 Rx 550 8gb 3600mhz ram
Pc bileşenlerin ne ?PUBG'de 80 fps alırken aniden 30 fps altlarına düşüyor bu durum gerçekten oyun zevkini balatalyan bir durum sizce sıkıntı nedir ne yapmalıyım?
768p de oynuyorum 80fps alıyor büyük ihtimal harddisk kaynaklı bir sorunSistemin pek iyi değil ondan kaynaklı zaten yorumlara bakarsan 1660S olmayanlar yüklemesin demişler öyle sorunlu biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlığı görür görmez dedim ki PUBG
Sanmam768p de oynuyorum 80fps alıyor büyük ihtimal harddisk kaynaklı bir sorun
Neden olabilir?Sanmam
AMD software dan baktım ortalama pubg de 78 fps değerleri vermiş.Sanmam
Ortalama her zaman doğru değil çünkü uçakta 200 FPS de alabilirsinNeden olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD software dan baktım ortalama PUBG de 78 fps değerleri vermiş.
Sorunu çözdüm şuan 70fps de akıcı oynayabiliyorum sorun arka planda hdd ye yüzde 100 yük altında olmasını sağlayan uygulamalarmışOrtalama her zaman doğru değil çünkü uçakta 200 FPS de alabilirsin