r5 2600 rx 590 16gb 3200 mhz ramlı sıstemımİşletim sistemiyle ilgili olabilir eğer PC 25 yıllık falansa çok eskimiştir ya da ayarlara girip kurcalaman lazım biraz
şöyle bişeyde var mesela fn + ses acma tusuna basıyorum yukarda ses barı cıkıyor o cıkıncada takılıyor eskıden takılmıyorduWindows üzerinden bildirimleri direkt olarak kapatabilirsin, sorunun çözülür.
ssd kullanıyormusunr5 2600 rx 590 16gb 3200 mhz ramlı sıstemım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle bişeyde var mesela fn + ses acma tusuna basıyorum yukarda ses barı cıkıyor o cıkıncada takılıyor eskıden takılmıyordu
o özellikleri sahip bir pc nin donması imkansız muhtamelen ya donanımsal bir problemin var yada windows güncel deyilevet 860 evo ssdm var
Onun olması normal, oyundayken arayüz çıkınca sapıtabiliyor.şöyle bişeyde var mesela fn + ses acma tusuna basıyorum yukarda ses barı cıkıyor o cıkıncada takılıyor eskıden takılmıyordu
kasanın içinin fotosunu atabilirmisinevet 860 evo ssdm var
oyundayken bildiirmleri kapatabilirsin ben öyle yapıyorumMerhabalar şöyle bir sorunum var oyun oynarken bildirim gelince takılmalar yaşıyorum her oyunda oluyor normal bi durummu bu yoksa sorunmu ?
kasanın havalandırması yetersiz diye düşünmüştüm ama deyilmişMesaj otomatik birleştirildi:
kasa bu
güncel zaten hepsi temiz kurulum yaptım 2004 wın 10 surumunu bıosum en son surum drıver da onerılen drıverkasanın havalandırması yetersiz diye düşünmüştüm ama deyilmiş
işletim sistemini ve bios güncelle
anakartıma yenı bır bıos surumu gelmıs ama beta dıyor guncellemelımıyım ?kasanın havalandırması yetersiz diye düşünmüştüm ama deyilmiş
işletim sistemini ve bios güncelle