Neler Yeni

Mavi Ekran OYUNDAYKEN TUSLAR DEGISIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Muhsin
Selamlar bu sıkıntıyı sabahtan beri çekiyorum laptop kullaniyorum ama onun klavyesi yerine aulaf75 yi kullaniyorum oyun oynarken bi anda tuslar degisiyor ornek vermek gerekirse space tusuna bastigimda laptopun klavyesinin dilinj degistiriyor Q ya basiyorum dosyalari aciyor bu olduktan sonra pc icinde klavye islemiyor aula ile alakali bi modmu yoksa bilgisayardami sıkintı vae bilemedim yardiminizi rica ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eklemeyi unutmusum res atinca duzeliyor ama pc acilirken bu ekrani veriyor

Ekler

• 20250424_142900.jpg
    20250424_142900.jpg
    3 MB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su ana kadarki gozlemlerimide paylasayim aula f75 i cikarip denedim kullanmayi bilgisayari ama maeleswf hata devam etti , bu sorun baslarken bir belirti oldugunu fark ettim caps lock tusu acma kapama simgesi gorunup gidiyor sonra bu sorunlar basliyor ve bir belirti daha eklendi bir uygulamayi acmak istesigimde mesela google cihazinizda degisikl8k yapmasina izin veriyor musunuz ekrani veriyor yardimlarinizi bekliyorum
Bu arada isletim sistemi win11

ahmttunc

80+ Bronze
Su ana kadarki gozlemlerimide paylasayim aula f75 i cikarip denedim kullanmayi bilgisayari ama maeleswf hata devam etti , bu sorun baslarken bir belirti oldugunu fark ettim caps lock tusu acma kapama simgesi gorunup gidiyor sonra bu sorunlar basliyor ve bir belirti daha eklendi bir uygulamayi acmak istesigimde mesela google cihazinizda degisikl8k yapmasina izin veriyor musunuz ekrani veriyor yardimlarinizi bekliyorum
Bu arada isletim sistemi win11
Format at

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format at gitsin kanka çok kasma bir şey olmaz dkkatli olursan virüs olabilir sallamıyayımda şimdi
Atilirda knk hic ugrassim yok biktim su sorundan herdeyi yapiyorum yine ayni viruse cok dikkat ediyoruk halbuki ama benimde aklimdan gecmedi degil masaustundeyken bir sey olmuyor yaklasik 20dk geciyor bu sıkıntı basliyor oyun girersem direk basliyor

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Atilirda knk hic ugrassim yok biktim su sorundan herdeyi yapiyorum yine ayni viruse cok dikkat ediyoruk halbuki ama benimde aklimdan gecmedi degil masaustundeyken bir sey olmuyor yaklasik 20dk geciyor bu sıkıntı basliyor oyun girersem direk basliyor
kanka bıktında bı format at %90 çözxülür yoksa dahada bıkacan

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Knk pcdeki tum oyunlari sildim teker teker diger programlsrida sildim suan duzeldi bi sıkıntı cıkmaz insallah
foramt atmak daha mantıklıydıda kanka neden atmıyon daha kısa sürer bekide tamam atmıyımda 5 dk nın lafınımı yapıyon ama düzxeldiyse hayırlı olsun ALLAH (CC) hayırlı günlerdse kullanmanı nasip etsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,702
Üyeler
172,885
Son üye
Sikilache
Top Bottom