Neler Yeni

Oyunfor bakiye nakit talebi nasıl yapacağım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arda Gökay
arkadaşlar oyunfor hesabımdan bakiye nakit talebi nasıl yapacapım bilen varmı ?

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşlar oyunfor hesabımdan bakiye nakit talebi nasıl yapacapım bilen varmı ?
Bynogamede Bakiyeye tıklayarak yapılıyor. belki benzer bir sistemi vardır diye söylemek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arda Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bynogamede Bakiyeye tıklayarak yapılıyor. belki benzer bir sistemi vardır diye söylemek istedim.
teşekkür ederim yardımcı oldu :D bakiye nakitin nerden yapılacağını öğrendim fakat şekerbankta saat 5 i geçince yapılmıyorumuş saat 17.08 yarına kaldı mecbur :D yarın allahın izniyle çekeceğim :D

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
ByNoGame, OyunFor gibi siteler bakiye yüklendiği zaman geri çekilmesini ne yazık ki istemezler. Bu yüzden %5 kesinti yaşatırlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arda Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ByNoGame, OyunFor gibi siteler bakiye yüklendiği zaman geri çekilmesini ne yazık ki istemezler. Bu yüzden %5 kesinti yaşatırlar..
hocam 22 tl twitch üzerinden bağış geldi toplam ve bakiye nakitte şekerbankın 2 tl keseceği söylüyor yani 20 tl çekebileceğim %5 kesinti nedir anlayamadım ?

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Parayı onlar gönderiyor diye işlem ücretini de sana kitliyorlar.

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558

Yıkık

80+
Neden istemiyorlar ki? Ben az önce oyunfor 'dan alışveriş yaptım gayet yardımcı oldular.

Top Bottom