Oyunlar artık keyif vermiyor.

2021'den beri oyunlardan zevk almıyorum ben de. Aklım hâlâ Adobe Flash oyunlarında. En büyük sebebi büyümemiz aslında
 
Büyüdün artık tavsiye olarak bir kaç ay oyun oynama daha sonra oynayınca keyif alırsın
bende işe yaramadı durumlar sıkıntı diye 1.5 2 sene oynamadım adam akıllı pc de vakit geçirmedin almak için gün sayıyordum şimdi aldım zevk alamıyorum :=}
 
Evet arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi kendimi bildim bileli bilgisayarları severim merağımda vardir bakimlari sokup takmalari hep ben yaparim bundan 4 yıl oncesine kadar cok keyif alırdım oyunlardan arkadaşlarla toplanıp human fall flat oynarken bile saatlerce kahkaha atardım çok özledim o günleri daha 1 ay olmadı kendime kıyak bir sistem topladım eski günlere döneyim diye hemen kurdum oyunları rdr2 last of us cuberpunk vs inanır mısınız o kadar hevesle kurdum ama oyunu açtıktan yarım saat sonra öyle bir sıkılma geliyor ki direkt kapatıyorum last of us hariç ondada sıkıldım ama bitirebildim yani demem o ki artık eskisi gibi zevk tat alamiyorum günde 2 saat ayırabiliyorum işim gereği ama o 2 saat bana zehir oluyor bir öneriniz var mıdır?
dostum kendini geliştirmek için adım at misal yazılım öğrenebilirsin giriş olarak, yada tasarım, video edit montaj gibi işlerle meşgul olabilirsin aralardada oyun girersin.
 
Arkadaş ortamıyla ilgili tamamen ben 1440x1080 çözünürlükten 1920x1080 e aldım oyun farklıymış gibi hissettiriyor bu şekilde değişik çöz deneyerek ilerliyor ama kısa sürede bırakacağımın gerçeğini değiştirmiyor
 
eskiden imkanım yoktu 45-50 fps ortalama aldığım laptopta telefonun internetinden cs oynar keyif alırdım. akşam cs oynayabilmek için telefonun internetini de minimum kullanırdım. şimdi pc fena değil internetim güzel ama 13 el zor dayanıyor son elde de çok şükür diyerek el bitmeden quit atıyorum. yaşlanan sadece kendim değilmişim sevindim :)
 
Geri
Top