Neler Yeni

OYUNLAR CRASH VERİYOR

Prone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yasin yatkın
İlgilendiği Kategoriler
Amd, Nvidia
Merhabalar bilgisayarımı formatladıktan sonra oyunlarda crash yemeye başladım apex pubg ve fortnite oynamaya çalıştığımda oyunun ortasınbda bi annda oyun kapanıp crash hatası yiyorum crash raporunda bilinmeyen bir durumdan kaynaklı yazıyor fakat lol girdiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum ekran kartı driverını güncelledim sonra sildim eski bir sürüm yükledim fakat sorunum düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER.

CheckMateMaster

80+ Bronze
Merhabalar bilgisayarımı formatladıktan sonra oyunlarda crash yemeye başladım apex pubg ve fortnite oynamaya çalıştığımda oyunun ortasınbda bi annda oyun kapanıp crash hatası yiyorum crash raporunda bilinmeyen bir durumdan kaynaklı yazıyor fakat lol girdiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum ekran kartı driverını güncelledim sonra sildim eski bir sürüm yükledim fakat sorunum düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER.
sisteminizin üzerinde ki paketin çalışmaması, düzgün çalışmıyor olması veya güncellenmemesinden dolayı gerekli işlerini yapamamasından kaynaklanıyor kardeşim benim bildiklerim bu kadar bu konu hakkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,108
Üyeler
171,309
Son üye
storm0
Top Bottom