İtopyada daha ucuz buarada v2 x ben pusat lite alcam ya hep monster alıyorum hepte memnunumMerhabalar
3000 TL civarında kulaklık bakıyorum
Razer blackshark V2 x düşünüyorum
Blackshark V2 pro 2023 kablosuza bütçem yetmiyor yoksa onu düşünüyordum
Önerdiğiniz başka varmı yada V2 x alınır mı?
İtopyada daha ucuz buarada v2 x ben pusat lite alcam ya hep monster alıyorum hepte memnunum
Bu evet ben monsterciyim o yüzden yaSizin önerdiğiniz bu oluyor galiba pekii başka bi öneriniz vs varsa iyi pek duyduğum bi model değilde![]()
Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı
7.1 surround ses, RGB ışıklar ve net mikrofonla Pusat Lite oyun seslerini canlandırır. Monster Notebook ile farkı kulağınızda hissedin.www.monsternotebook.com.tr
![]()
Merhabalar
Bunu alacaksan dikkat etmeni öneririm 3-4 ay kullandıktan sonra kablosunda temassızlık falan oluyor, hemen puanlamamı yapayım bende de aynısı var.Sizin önerdiğiniz bu oluyor galiba pekii başka bi öneriniz vs varsa iyi pek duyduğum bi model değilde![]()
Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı
7.1 surround ses, RGB ışıklar ve net mikrofonla Pusat Lite oyun seslerini canlandırır. Monster Notebook ile farkı kulağınızda hissedin.www.monsternotebook.com.tr
![]()
Bu evet ben monsterciyim o yüzden ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ASUS TUF GAMING H3 Gun 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS TUF GAMING H3 Gun 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING H3 GUN ITOPYA'dawww.itopya.com
Son bir soru sizin önerdiğiniz dahilindeBunu alacaksan dikkat etmeni öneririm 3-4 ay kullandıktan sonra kablosunda temassızlık falan oluyor, hemen puanlamamı yapayım bende de aynısı var.
Ses kalitesi : Şarkı dinlemek için eh işte 10/7
Oyunda ki surround falan filan 10/9.7 baya iyi oyun için yani benim 4 bin tl civarında ki kulaklığıma göre daha iyi iş çıkarıyor oyun konusunda
Malzeme kalitesi : 1 Yılı aşkın süredir kullanıyorum sadece kafa bandı harici diğer hiç bir yerde yırtılma gibi şeyler olmadı ama dediğim gibi kablosu sıkıntılı o kablosu bozulduktan sonra aşırı rahatsız ediyor
Mik : İyi
Ses seviyesi : Baya yüksek seslere çıkabiliyo
Gürültüyü az geçiriyor yani taksan fan sesi çok az gelir monster laptop ile kullancaksan aynı şey dışarıya verdiği ses içinde geçerli baya iyi bu konuda
Kulaklık iyi ama kablosuna dikkat etmek lazım
Fps oyunlarında ses detaylarına filan çok önem vermiyorsan 2500 Tl ye düşmüş olan H3 gun olan kulaklığı al geç derim ayrıca biri paslanmaz çelik diğeri hafif plastik öyle düşün sen direkt h3 al geçSon bir soru sizin önerdiğiniz dahilinde
Bumu daha iyidir
Yoksa bunu![]()
ASUS TUF GAMING H3 Gun 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING H3 GUN ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
V2X, 3K edecek bir kulaklık değil. Güzel ama her şeyin bir değeri vardır. 3K tam ara bir değer. Eğer bütçeyi yükseltebilirseniz wireless modellere yönelebilirsiniz.Merhabalar
H3Son bir soru sizin önerdiğiniz dahilinde
Bumu daha iyidir
Yoksa bunu![]()
![]()
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hepsijetten gelirse haber et orda müşteri temsilcisiyimTamamdır teşekkürler h3 sipariş ediyorum
tekrardan merhabalar limitimi 5 k ya çıkarmış bulunmaktayım yine kablolu düşünüyorum açıkçası kablosuza dönmek gereksiz fiyat gibi geliyor aynı fiyata kablolu daha kaliteli alırım gibime geliyor önerileriniz nedir sabahki siparişi iptal ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuanki kullandığım kulaklık...
hiç memnun değilim hediye gelmişti çok can yakan bir yapıya sahip o yüzden rahat bir kulaklık arıyorum![]()
Rampage Sn-r10 Alquıst Beyaz Rgb 3,5mm Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Rampage Sn-r10 Alquıst Beyaz Rgb 3,5mm Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()