Neler Yeni

oyunlar için sıkıntısız kulaklık önerisi

Yuqion

80+
Bütçe
600
Bu zamana kadar bir sürü kulaklık aldım denedim fakat hepsinde ne hikmetse bir problem çıktı James Donkey 711 aldım dip ses sorunu vardı, gamepower mihawk aldım dip ses vardı ayarlayamadım arada mikrofonu bozuluyor kendi kendine düzeliyordu sonra hyperx cloud earbuds kulakiçi kulaklık aldım bu kulaklıkta da da cızırtı sesi var, sizden ricam 600TL ye kadar herhangi bir kronik sıkıntısı bulunmayan, öncelik olarak oyunlar için olan ama müzik dinlerken de biraz memnun edecek bir kulaklık(kulakiçi veya kulaküstü fark etmez) tavsiyesi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,970
İsim
Oğuz Oğuz
Bu zamana kadar bir sürü kulaklık aldım denedim fakat hepsinde ne hikmetse bir problem çıktı James Donkey 711 aldım dip ses sorunu vardı, gamepower mihawk aldım dip ses vardı ayarlayamadım arada mikrofonu bozuluyor kendi kendine düzeliyordu sonra hyperx cloud earbuds kulakiçi kulaklık aldım bu kulaklıkta da da cızırtı sesi var, sizden ricam 600TL ye kadar herhangi bir kronik sıkıntısı bulunmayan, öncelik olarak oyunlar için olan ama müzik dinlerken de biraz memnun edecek bir kulaklık(kulakiçi veya kulaküstü fark etmez) tavsiyesi.

itopya bayram indirimleri yaparsa 600tl'ye düşebilir.

Atyxah

80+ Silver
rampage rgw9 comfort almıştım 2 yıldır kullanıyorum hala ilk gün gibi beğendim kaliteli sadece ilk 1 hafta biraz acıtıyor sonda kulağınızda olduğunuzu bile hissetmiyosunuz büyük biraz o yüzden o da

ses kalitesi mikrofonu felan gayet güzel bir sıkıntı yaşamadım ben 250ye almıştım 484 şuan hepsiburada'da
Mesaj otomatik birleştirildi:

incelemelerine bakabilirsiniz benim de rehberim vardı atayım

2 yıl olmamış elime geldiği gün inceleme yapmıştım o tarihte aldım

Yuqion

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bütçemi arttırıp razer blackshark v2 aldım (x olan değil v2) sizce iyi yapmış mıyım yoksa iade edip v2 x mi alayım?

Yuqion

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

itopya bayram indirimleri yaparsa 600tl'ye düşebilir.
bütçemi zorlayıp razer black shark v2 aldım 1180TL ye iyi mi yapmışım yoksa iade edeyim mi ne dersiniz

draven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
lucufer shaco
kanka bu kulaklık parasına değen ve ucuz ses çok iyi veriyo mic de çok iyi

Arkadaşlar bütçemi arttırıp razer blackshark v2 aldım (x olan değil v2) sizce iyi yapmış mıyım yoksa iade edip v2 x mi alayım?
iyade et bunu al https://www.gittigidiyor.com/tv-ses...IlhaB45_7U_d_66iAvdu3iftfjU5Eaq1G1BVR1NgnPkHM

Top Bottom