Oyunlara çokmu değer yüklüyorum

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
19 yasindayim sosyal cevrem yok be nir kizla konusmuslugum oldu nede gezip tozma..
Genel olarak eve geldigimde hemen pc ye giriyorum.
Misal hogwars legacy var biliyorsunuzdur, onu oynuyorum bi suredir ve oyuna çevremdeki insanlardan daha çok değer veriyorum.
Disarida eğlence yok kaos var dedikodu var vb. Vb. Uzar gider...
Ama o an oyunu oynarken gerceklikten kopup hogwars dünyasinin içinde yasadigimi hissediyorum ve gercekten çok mutlu ediyor.
Sosyal cevrem olmadigi için boyle ancak ileriki vakitlerde bana bunun kötü bir etkisi olurmu hiç bilmiyorum.

Böyle durumda olan varmı aranızda.

19 yasindayim sosyal cevrem yok be nir kizla konusmuslugum oldu nede gezip tozma..
Misal hogwars legacy var biliyorsunuzdur, onu oynuyorum bi suredir ve oyuna çevremdeki insanlardan daha çok değer veriyorum.
Ama o an oyunu oynarken gerceklikten kopup hogwars dünyasinin içinde yasadigimi hissediyorum ve gercekten çok mutlu ediyor.
Sosyal cevrem olmadigi için boyle ancak ileriki vakitlerde bana bunun kötü bir etkisi olurmu hiç bilmiyorum.

35 yaşında bu durumda olsaydın problem değildi. 19 yaş, ununu eleyip eleğini asmak ve arkadaş flört gibi konuları hayatından çıkarmak için çok çok erken bir yaş.

35 yaşında bu durumda olsaydın problem değildi. 19 yaş, ununu eleyip eleğini asmak ve arkadaş flört gibi konuları hayatından çıkarmak için çok çok erken bir yaş.
YA su an kpss calistigimdan dolayi bu sekilde uniye hazirlaniyorum hem kpss ye üniversiteye gelince ortamlara girnek istiyorum ztn binbir türlü kizla kadinla konusurum kendima o konulara yorucam. Birakma gibi bir durum yok yani :) icimde yillarin birikimi var zaten onu asla birakamam :D

Hocam hala profesyonel yardım almadınız mı bi alsanız dertleşseniz rahatlıcanız gibi

Hocam hala profesyonel yardım almadınız mı bi alsanız dertleşseniz rahatlıcanız gibi
HOcam kutuphaneye gidiyorum dershaneye gidiyorum milletle konusmamda sikinti yok ama ortam kuraniyorum cevreye aliskinim kendimi alistirdim ama su an ders calistigimdan çokta disari acilamiyorum üniversiteyi bekliyorum

Sana kendin gibi bir erkek lazım.
Bir klavyeyi ve fareyi paylaşman için adam lazım. Bir gaming koltuğa oturmak için dert yoldaşı lazım 😂

Yaşım 17 bende hayatım boyunca hiçbir kafeye gidip oturmadım, yada bir kıza bırak sevgili olmayı his bile yaşamadım. Bende senin gibi oyunlara, dizilere, filmlere ve kitaplara çok anlam yüklüyorum, araştırıyorum ediyorum felan.
Günün sonunda bakıyorum mutlumuyum? evet. Demiyorum dışarı çıkma gezme bende çıkıp geziyorum çok ama daha çok evde kalıp dizi film oyun kitap gibi şeyler ile daha çok mutlu olan bir insanım.
Her gün ailem ile kavga ediyorum ruh gibi yaşadığım için ama ben buyum ve mutluyum.

harikasın ne güzel işte

HOcam kutuphaneye gidiyorum dershaneye gidiyorum milletle konusmamda sikinti yok ama ortam kuraniyorum cevreye aliskinim kendimi alistirdim ama su an ders calistigimdan çokta disari acilamiyorum üniversiteyi bekliyorum
Ciddi problemin yoksa kendi kendini harcama.

Oynamaya devam et ama abartma kanka git sosyalleş biraz. İletişim kur insanlarla, zor değil o kadar konuşmak. Selam vereceksin sadece. Oyun oyun nereye kadar? Ayrıca ileride çok etkisi olur, ortama gir biraz.

Mutluysan samimi olduğun arkadaşlarda varsa sorun yok bence fazla böyle devam edersen ileride pişman olabilirsin belki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynamaya devam et ama abartma kanka git sosyalleş biraz. İletişim kur insanlarla, zor değil o kadar konuşmak. Selam vereceksin sadece. Oyun oyun nereye kadar? Ayrıca ileride çok etkisi olur, ortama gir biraz.
+1

Geri