ekran kartıyla darboğaz oluyordu bende amd a10 7870k gpusu kullanıyım dedimNiye Nvidia sürücüsünü kaldırıp AMD sürücüsü indiriyorsun ki? Ekran kartın Nvidia.
darboğaz oluyordu.bende apu işlemci oluduğu için onun gpusu kullanıyım dedimnvidia ekran kartın var ve sen nvidia sürücülerini silersen sıkıntı yaşarsın biraderim
amd işlemcin var
amd ekran kartın yok dolayısıyla amd ekran kartı sürücüsüyle de işin yok
Öyle olmaz ki o. Darboğazı engelleme çözümü bu değil. Ya oyunun grafiklerini arttıracaksın, ya da çözünürlüğü yükselteceksin.ekran kartıyla darboğaz oluyordu bende amd a10 7870k gpusu kullanıyım dedim
gtx 1650 yi bilgisayardan söksem düzelir mi
Niye yaptın böyle bir şeyi?sistem: amd a10 7870k +gtx 1650
nvidida sürücüsünü kaldırdım amd sürücüsünü indirdim bu olaydan sonra oyunlara giriş yapamıyorum
siyah ekran çıkıyor
darboğaz yapar hocam doğrudurekran kartıyla darboğaz oluyordu bende amd a10 7870k gpusu kullanıyım dedim
gtx 1650 yi bilgisayardan söksem düzelir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
darboğaz oluyordu.bende apu işlemci oluduğu için onun gpusu kullanıyım dedim
galiba öyle yaptım .harici ekran kartını söksem olur mu acabaReis sen işlemcide nvidia sürücüsünü silip amd sürücüsü yükleyecekken yanlışlıkla bu işlemi ekran kartında mı yaptın ama işlemcide nvidia yok o da ayrı konu
darboğaz oluyordu.bende işlemcim apu olduğundan belki daha fazla fps alırım dedimNiye yaptın böyle bir şeyi?
Bize sorsaydin. Darboğaz bu türlü çözülmez.galiba öyle yaptım .harici ekran kartını söksem olur mu acaba
darboğaz oluyordu.bende işlemcim apu olduğundan belki daha fazla fps alırım dedim.
Sürücüleri düzenle tekrar bir dene istersengaliba öyle yaptım .harici ekran kartını söksem olur mu acaba
darboğaz oluyordu.bende işlemcim apu olduğundan belki daha fazla fps alırım dedim