Neler Yeni

Oyunlara Türkçe Yama Yapmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KAAN AYDIN
Selamlar, ben İngilizceme güveniyorum bu yüzden oyun ve modlara Türkçe Yama yapmak istiyorum. Fakat nereden, nasıl başlayacağını bilmiyorum. Mesela Hearts of Iron 4 Millennium Dawn modunu Türkçe'ye çevirmek istiyorum. Oyunun dil dosyalarının ve uzantılarının nerede olduğunu bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Selamlar, ben İngilizceme güveniyorum bu yüzden oyun ve modlara Türkçe Yama yapmak istiyorum. Fakat nereden, nasıl başlayacağını bilmiyorum. Mesela Hearts of Iron 4 Millennium Dawn modunu Türkçe'ye çevirmek istiyorum. Oyunun dil dosyalarının ve uzantılarının nerede olduğunu bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Bende çevirmenlik yapmak istiyordum lakin dosyalar özel bir formatla kodlandığı için birçok oyunun metinlerine ulaşamadım. Bazı oyunlar veya uygulamalarda açık bir şekilde duruyor. Onları çevirebilirsiniz. İnternetten araştırdığım kadarıyla yapımcı ile iletişime geçmek lazımmış.

PyTHooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
PyTHooN
Bazı oyunların dil dosyaları direk belgeler kısmında oluyor ben youtubers life oyununu ordan türkçeye çevirmiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KAAN AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bazı oyunlar özellikle eski oyunlar genellikle (Total War Serisi) not defterinde .lng uzantılı dosyalar oluyor fakat Paradox şirketinin yaptığı oyunların dil dosyalarını bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,066
Üyeler
170,466
Son üye
Burak Aydoğan
Top Bottom