Oyunlarda Aldığım hatalar

vedatakay

80+
Reaksiyon skoru
8
Herkese merhabalar üstatlar. Oynadığım oyunlarda sürekli hatalar alıyorum ve bilgisayarım oyunu direkt olarak kapatıyor. Aldığım hata kodları ile ilgili görüntüleri yüklüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hataları genelde Pubg, Pubg Lite, GTA5, BF5 ve Euro Truck Simulator'de alıyorum. Neden Pubg Lite oynuyorsun diye soracak olursanız diğerini oynamayı beceremediğim için :) Ama onda da hata aldım. Cyberpunk ile cihazı denediğimde herhangi bir hata almadım. Cihazımda termal olarak da bir sorun mevcut değil. Max GPU sıcaklığım 70-75 derece arası. Max CPU sıcaklığım 65 derece.

Bütün sürücülerim güncel ve gerekli windows güncellemeleri de yapıldı fakat işin içerisinden çıkamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Asus Rog Strix G733QS
Ryzen 9 5900HX
Nvidia RTX3080 Laptop GPU
32GB 3200 MHZ Ram
SK Hynix 1TB M2SSD
Samsung Evo970 500GB M2 SSD

Ekler

• GTA 5.jpeg
    GTA 5.jpeg
    87.8 KB · Hit: 76
  • PUBG LITE.jpeg
    PUBG LITE.jpeg
    291.4 KB · Hit: 62
  • PUBG LITE2.jpeg
    PUBG LITE2.jpeg
    242.2 KB · Hit: 61
  • warzone.PNG
    warzone.PNG
    106.7 KB · Hit: 69
Ekran kartı driverlarınızı DDU ile silip tekran güncel olanları yükler misiniz? Belki driverla ilgili bir konu olabilir.

Ekran kartı driverlarınızı DDU ile silip tekran güncel olanları yükler misiniz? Belki driverla ilgili bir konu olabilir.
Onda da şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Driveri sildim ve Nvidianın sitesinden güncel driveri indirdim. Fakat kurulum programı ''bilgisayarınızda bu sürüme uygun donanım bulunamadı'' diye hata veriyor. Ama Geforce Experience üzerinden ekran kartımı güncelleyebiliyor veya tekrar yükleyebiliyorum. Yine aynı şekilde mi deneyeyim? Öneriniz ne olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri