BerkanBoss
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürlerDoldurdum

teşekkürlerDoldurdum
teşekkürlerOldu.![]()
Yaptım broskiArkadaşlar merhaba, bitirme tezim için oyun oynayanlarla anket yapıyorum.
Anket, oyunlardan peyzajın/çevrenin önemini ve oyuncuların düşüncelerini dikkate alıyor.
Yaklaşık 3-4 dakika sürüyor.
Maalesef katılım az olduğu için çözdükten sonra paylaşırsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.
Anket: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBITxdXLGcPZszMwsvvS30v3t31YFsDFnruTcL1E0UlIeekQ/viewform
Kararsızım seçeneğini de nötr olarak kabul edebiliriz ama dediğin mantıklı, cevap ölçeğini beşli değil de yedili yapsak kısmen katılıyorum/katılmıyorum şıklarını da ekleyebilirdik, belki öyle daha isabetli olurdu. Teşekkürler geri dönüş için.Alıntıyı görüntüle arasına bi şik daha lazim Nötr diye
Bende öyle bişey istiyorumtya tam nötr deyilim tamda katılmiyorumKararsızım seçeneğini de nötr olarak kabul edebiliriz ama dediğin mantıklı, cevap ölçeğini beşli değil de yedili yapsak kısmen katılıyorum/katılmıyorum şıklarını da ekleyebilirdik, belki öyle daha isabetli olurdu. Teşekkürler geri dönüş için.![]()
Bu durumda yine kararsızım seçeneği daha yakın gibi duruyor, maalesef şıklarla oynayamıyoruz belirli bir noktaya kadar ilerlediğimiz için.Bende öyle bişey istiyorumtya tam nötr deyilim tamda katılmiyorum
çok teşekkürlerYaptım umarım faydası olur
Çok teşekkürler, adım adım iyi bir noktaya ilerliyoruz sayenizde.Katıldım hocam umarım faydası olur .