Neler Yeni

Oyunlarda ekran kapanıp açılması ?

Reaksiyon skoru
8

Merhaba iyi forumlar,​

Asus Tuf Gamin VG27VQ monitör (Displayport kablosu kullanıyorum)
Asus Dual RX6600 Ekran Kartı

2 hafta önce bilgisayarımı topladım bu son 2 gündür oyundayken ekran kapanıp açılmaya başladı ve oyunu kapatınca düzeliyordu bunun sebebi nedir sizce?

Göz kırpma gibi bir şey mi ? 1 saniye siyah ekran gidip geliyor mu yani ?

Alt tab yapınca mı yoksa normal oyun esnasında mı

Alt tab yapınca mı yoksa normal oyun esnasında mı
oyuna giriyorum oyuna girdiğim anaekranda başlıyor gitmeye ekran kapanıyor sonra bir süre sonra geri geliyor yine gidiyor oyunu kapatasıya kadar devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Göz kırpma gibi bir şey mi ? 1 saniye siyah ekran gidip geliyor mu yani ?
Ekranın gücünü çekmişim gibi kapanıyor 4-5 saniye sonra tekrardan açılıp aynı işlem oyunu kapatasıya kadar devam ediyor

Kabloları kontrol et iyice oturduklarından emin ol. Hem ekran kartındaki hem de monitördeki. Varsa başka kablo ile başka portlara takmayı dene. Sorun düzelmezse tekrar yaz.

Kabloları kontrol et iyice oturduklarından emin ol. Hem ekran kartındaki hem de monitördeki. Varsa başka kablo ile başka portlara takmayı dene. Sorun düzelmezse tekrar yaz.
benze bir durumu arkadaşımda yaşıyor, kapanıp açılma olayı sadece oyunlarda oluyor masaüstünde, googleda, steam vb. platformlarda yaşamıyor diğer arkadaşın dediği gibi göz kırpması süresi kadar yaşanıyor bilgisayarı yeni bakımdan geldi. Şöyle bir durumda var, monitör normalde google da kapanmazken googledan roblox açınca kapanmaya başladı

Geri