Neler Yeni

Oyunlarda ekran kartı az işlemci çok kullanılıyo

NAİL NKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
nail kuru
Merhabalar başlıkta da yazdığım gibi oyunlarda özellikle gta 5 te işlemcim %100 kullanılırken ekran kartım %40 %50 civarında geziniyor sistem bileşenlerim eski
Ekran kartım XFX HD 7850
İşlemcim Quad Core 8300
4 gb ram
120ssd
500hdd
Olay herkesin takdir edebileceği gibi büyük bir darboğaz ancak şöyle bir durum var HD 7850 yi yeni aldım ondan önceki kartım GTX560Tİ dı ve bu kartta 1080p eski bi televizyon kullanıyordum ve darboğaz namına eser yoktu şimdi ise 768p bir monitör kullanıyorum ve daha güçlü bi karta sahibim sorun işlemcidemi yoksa monitörün 768p olup ekran kartının güçlü olmasındamı anlamış değilim

cicigus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kerem
Hocam problemin ekran kartı yerine işlemcinin dahili grafik işlemcisinin kullanılması gibi duruyor. amd software (önceki adıyla AMD Radeon Settings veya AMD Catalyst Control Center) den ayarları kurcalayarak sorunu çözebileceğini düşünüyorum.

NAİL NKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
nail kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam problemin ekran kartı yerine işlemcinin dahili grafik işlemcisinin kullanılması gibi duruyor. amd software (önceki adıyla AMD Radeon Settings veya AMD Catalyst Control Center) den ayarları kurcalayarak sorunu çözebileceğini düşünüyorum.
hangi ayarları yapmam gerekiyor yani orayı sürekli kurcaladım ama söylediğiniz ile ilgili bir şey göremedim aydınlatırsanız çok mutlu olurum

cicigus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kerem
hangi ayarları yapmam gerekiyor yani orayı sürekli kurcaladım ama söylediğiniz ile ilgili bir şey göremedim aydınlatırsanız çok mutlu olurum
Hocam ben nvidia ekran kartı kullanıyorum ve daha önce hiç amd kullanmadım o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. sadece fikir yürüterek elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Üzgünüm.

NAİL NKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
nail kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben nvidia ekran kartı kullanıyorum ve daha önce hiç amd kullanmadım o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. sadece fikir yürüterek elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Üzgünüm.
yok yok sıkıntı değil teşekkür ederim

Top Bottom