OYUNLARDA FPS DÜŞÜŞÜ

Reaksiyon skoru
8
Öncelikle merhabalar, 3gün önce aldığım ekran kartı ile oyunlarda yaklaşık olarak 200 fps alıyordum fakat bugün itibariyle 120 civarı fps alıyorum. Görüntü ayarları en düşükte, oynadığım oyunlar; Counter-Strike Global Offensive, Pes 2017 vb oyunlar.
Sistemim i3 9100 3.60ghz 1050ti 4gb ekran kartı 8 gb ram.
Yardımcı olursanız sevinirim.

1050 Ti neden sıfır aldınız ?
İade etmenizi öneriyorum sıfır parasını hak etmiyor aynı fiyata çok daha iyi ekran kartları var ikinci elde.

CSGO da ekran kartının pek bir numarası yok İşlemci bazlı bir oyun genellikle işlemci yi kullanıyor. CSGO. Pes tede çok çok yeterli bir kart ben 1050 ti ile fifa21 oynuoyrum ultrada. CSgo da başlatma seçenekleri kodlarını yazdınmı ?

CSGO da ekran kartının pek bir numarası yok İşlemci bazlı bir oyun genellikle işlemci yi kullanıyor. CSGO. Pes tede çok çok yeterli bir kart ben 1050 ti ile fifa21 oynuoyrum ultrada. CSgo da başlatma seçenekleri kodlarını yazdınmı ?
Kod işlerini bilmiyorum ben cs de o yüzden yapmadım

Kod işlerini bilmiyorum ben cs de o yüzden yapmadım
googleye başlatma seçenekleri kodları yazıp sistemine uygun kodları yazabilirsin. Performansta etkisi olur. Meslea -high yazdığın zaman işlemcin oyuna öncelik verir arka plandaki uygulamalara fazla önem vermez. -threads 4 (senin işlemcin 4 çekirdek olduğu için) yazdığın zaman bütün çekirdekleri oyunda kullandırır ve bu sana bir fps katıkısı sağlar. + olarak CS ye girerken Nvida denetim masasından 3d ayarlarını düşür, görüntü öm ayarını kaliteden performansa al fps inde büyük artış olacaktır.

googleye başlatma seçenekleri kodları yazıp sistemine uygun kodları yazabilirsin. Performansta etkisi olur. Meslea -high yazdığın zaman işlemcin oyuna öncelik verir arka plandaki uygulamalara fazla önem vermez. -threads 4 (senin işlemcin 4 çekirdek olduğu için) yazdığın zaman bütün çekirdekleri oyunda kullandırır ve bu sana bir fps katıkısı sağlar. + olarak CS ye girerken Nvida denetim masasından 3d ayarlarını düşür, görüntü öm ayarını kaliteden performansa al fps inde büyük artış olacaktır.
Deneyeceğim teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,913
Üyeler
195,200
Son üye
berkkes
Geri