Ben rekabetçi oyunlar hariç sabitliyirumBeyler 144 hz monitörüm var rekabetçi oyunlar oynuyorum fps i 144 e mi sabitlemeliyim yoksa kilitsiz mi kullanmalıyım input lag olmaması için
Ben sabitliyorum mesela ac origins başladım 70 e sabitledim pc de 0 sesBeyler 144 hz monitörüm var rekabetçi oyunlar oynuyorum fps i 144 e mi sabitlemeliyim yoksa kilitsiz mi kullanmalıyım input lag olmaması için
Rekabetçi oyunlar için sordum knkBen sabitliyorum mesela ac origins başladım 70 e sabitledim pc de 0 ses
Rekabetçi oyunlar içinde sabitliyebilirsin şuan onların çoğu 144 FPS destekliyor zaten olmadı 200 e falan sabitle faydası vardır baya PC nın yorulmasını engellersinRekabetçi oyunlar için sordum knk
fps sabitlenmeyince input lag azalıyor mu peki veya sabitleyince artıyor muRekabetçi oyunlar içinde sabitliyebilirsin şuan onların çoğu 144 FPS destekliyor zaten olmadı 200 e falan sabitle faydası vardır baya PC nın yorulmasını engellersin
180hz var 190a falan sabitliyorum rekabetçi oyunlarda. onun harici sistem boşuna yoruluyorBeyler 144 hz monitörüm var rekabetçi oyunlar oynuyorum fps i 144 e mi sabitlemeliyim yoksa kilitsiz mi kullanmalıyım input lag olmaması için
Rekabetçilerde 144 kullanırken 144e sabitleme, oyunun akışına (çok smoke, skill kullanılan bir yer mesela) göre anlık düşüşlerde ekranda takılmaları hissedersin, hiç yoksa 200 250ye falan sabitle. Eskiden bazı cs proları 2*monitör hertzi +1 olarak kullanıyordu ama olayı ne bilmiyorum.Beyler 144 hz monitörüm var rekabetçi oyunlar oynuyorum fps i 144 e mi sabitlemeliyim yoksa kilitsiz mi kullanmalıyım input lag olmaması için
Ekranın kaç Hz ona göre artar azalır Ekranın tazeleme hızınıdan altına sabitlersen lag artabilir üstüne sabitlersen azalırfps sabitlenmeyince input lag azalıyor mu peki veya sabitleyince artıyor mu
Evet 200 yada 250 fps sabitlemek ideal durum200 fps sabitlemek ideal mi yani