Neler Yeni

Oyunlarda Görüntü sorunu

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar kardeşime yeni bir laptop aldım.
Cs go oynarken Prize takılı değilken görüntüde fotodaki gibi her şey birbirine girme oluyor prize takınca düzeliyor sorun neden kaynaklıdır sizce ?

1669312945486.png

monster abra a7 v14 2.5 cihaz modeli

Cihangir

80+ Gold
prize takılı oynaman gerekiyor laptoplar şarjda oynanır

Cihangir

80+ Gold
oyun noteboolarında oyun oynarken sürekli şarjda oynamak zorundasın yoksa fanlar çalışmaz ekran kartı işlemci ısınır düşük fps alırsın bende notebook kullanıyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Uucz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kral şaka mı yaptın cidden mi dedin? Bende laptop alacağım bilgileneyim ve ilk defa senden duydum.
Böyle Bir şey vardı sanırım doğru diyor olabilir kuzenim bataryasız kullanıyor Laptopunu :D

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Böyle Bir şey vardı sanırım doğru diyor olabilir kuzenim bataryasız kullanıyor Laptopunu :D
Ya bataryasız kullanılmaz ki😅 Hocam dalga geçmeyin yav 😞
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun noteboolarında oyun oynarken sürekli şarjda oynamak zorundasın yoksa fanlar çalışmaz ekran kartı işlemci ısınır düşük fps alırsın bende notebook kullanıyorum
Asıl sürekli şarjda oynarsan hem pil hem laptop ısınmaz mı? Ve fan çalışması zaten otomatik değil mi? Yani oyun oynarken ısınsa prize takılı olmadan da kendini soğutmaz mı?

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ya bataryasız kullanılmaz ki😅 Hocam dalga geçmeyin yav 😞
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl sürekli şarjda oynarsan hem pil hem laptop ısınmaz mı? Ve fan çalışması zaten otomatik değil mi? Yani oyun oynarken ısınsa prize takılı olmadan kendini soğutmaz mı?
Dalga değil la gerçek kendimde baktım fişden çektiğin an kapanıyor işte takınca açılıyor bu tabi zararlı olabilir

• Muhteşem

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Dalga değil la gerçek kendimde baktım fişden çektiğin an kapanıyor işte takınca açılıyor bu tabi zararlı olabilir
Anladım hocam sağolun. Eski laptop kullanırken pilsiz açılmıyordu. Zaten teoride pilsiz hiçbir şey kullanılmaz yani pilin amacı o diye düşündüm. O yüzden sordum. Yeni laptoplarda demek pilsiz kullanılıyormuş. Öğrenmiş oldum.

Cihangir

80+ Gold
bazı modellerde pil çıkmaz benim laptop da öyle sürekli şarjda. apex te ortalama 140 fps alırken şarjdan çekince 10 15 fps oluyor

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,045
Üyeler
166,683
Son üye
arda_jv
Top Bottom